Team-nieuws

AANPASSING CONTRIBUTIE SEIZOEN 2022/2023

16 juli 10:45  Het zal niemand ontgaan zijn dat de kosten voor levering van energie enorm zijn gestegen. Ook onze voetbalvereniging wordt hard geraakt door deze prijsstijgingen. Sinds februari van dit jaar is ons energiecontract voor gas en electra omgezet naar variabele tarieven. Gelukkig kregen we in mei een aanbod om per 1 juli 2022 de tarieven voor 1 jaar vast te zetten. Desalniettemin betekent dit voor SVS een (bijna) verdrievoudiging van de maandelijkse energienota!meer »

TRAININGSSCHEMA SEIZOEN 2022-2023 BEKEND

2 juli 12:00  In het nieuwe seizoen starten de trainingen weer overeenkomstig het trainingsschema 2022-2023. Alle teams behalve de herenselectie (die starten al op zaterdag 6 augustus) kunnen vanaf maandag 8 augustus 2022 van start.meer »

ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

20 juni 21:30  Beste (ouders van) leden, Het seizoen 2021/2022 zit er weer bijna op. We kunnen, ondanks de coronaperikelen van het afgelopen jaar, terugkijken op een geslaagd seizoen. Het was een druk jaar waarbij veel werd gevraagd van de inzet van de vrijwilligers. Meerdere malen bleek dat, om het geheel in goede banen te leiden, er een tekort aan vrijwilligers was om alle taken ingevuld te krijgen. Dit gold zowel voor de speeldagen als voor de organisatie in het algemeen; het onderhoud van de gebouwen en terreinen, bezetting van de kantine, trainers, begeleiders, lid van dienst etc.meer »

TRAININGSSTOP ZOMERMAANDEN

2 juni 9:30  WANNEER ZIJN DE LAATSTE TRAININGEN DIT SEIZOEN? WANNEER STARTEN DE TRAININGEN VAN JOUW TEAM(S) IN HET NIEUWE SEIZOEN? IS DE KANTINE (NOG) WEL OPEN? Zoals ieder jaar komt er een eind aan het seizoen, zo ook aan dit huidige seizoen 2021-2022. Dit seizoen is ook nu weer met de nodige hobbels verlopen, maar volgens mij is het ondanks een paar problemen toch een leuk seizoen geweest. meer »

START NIEUWE SEIZOEN 2022-2023

2 juni 9:30  Hoe is/wordt alles geregeld voor het nieuwe seizoen 2022-2023? TEAMINDELINGEN SEIZOEN 2022/2023 JEUGDTRAINERS GEZOCHT VOOR HET NIEUWE SEIZOEN 2022/2023 PUBLICATIEDATA POULE INDELINGEN BEKER EN COMPETITIE STARTDATA BEKER- EN COMPETITIEWEDSTRIJDEN 2022/2023 meer »

STOPDATA + STARTDATA TRAININGEN

2 juni 9:30  Het huidige seizoen loopt bijna ten einde. Voor veel teams is de laatste speelronde voor wat betreft de competitie al achter de rug, maar een aantal (jeugd) teams spelen de komende 2 weken nog (inhaal) wedstrijden en/of toernooien in de maand juni.meer »

DICK VLASBLOM WERKT AAN EEN NOG BETER SVS

19 mei 10:00  Dick Vlasblom hoeft zich niet te vervelen als voorzitter van SVS. Aan ideeën en plannen is er geen gebrek op sportpark Schenkel. Lang leve het vroegpensioen, want dat stelt Dick Vlasblom in staat om voldoende tijd te steken in de voetbalvereniging die hij sinds 2019 leidt. “Er gaan best veel uren zitten in het bestuurlijke werk”, weet hij uit ervaring. “Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel voorzitters of met pensioen zijn of alleen nog parttime werken.”meer »

11 JUNI SVS VRIENDENTOERNOOI

19 mei 0:15  Op zaterdag 11 juni 2022 zal de 15e editie van het SVS Vriendentoernooi worden gehouden. Na 2 jaar afwezigheid vanwege het coronavirus mag het eindelijk weer, en organisator Scott Domhof belooft er weer een fantastische happening van te makenmeer »

CONFERENCE LEAGUE FINALE BIJ SVS OP GROOT SCHERM IN DE KANTINE

11 mei 12:45  Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet heeft Feyenoord de finale bereikt van de Conference League. Ze moeten dan spelen tegen AS Roma. Deze finalewedstrijd wordt gespeeld op woensdag 25 mei as om 21:00 uur. meer »

KANTINE 1e + 2e PAASDAG GESLOTEN / 2e PAASDAG GEEN TRAININGEN

13 april 19:15  Tijdens de paasdagen (zondag 17 april en maandag 18 april), zijn er op ons complex geen wedstrijden. Het gehele complex alsmede de kantine is op deze dagen dan ook gesloten. meer »