Onbekend (intikker)

A-junioren, A1, Groep 2 08

7 september 2013 15:00

Dikke man

Na een meer dan uitstekende voorbereiding speelde SVS A1 vandaag de eerste officiële wedstrijd van het seizoen uit tegen Hillegersberg A1. De trainer van Hillegersberg had speciaal voor deze wedstrijd zijn haartjes netjes gekamd en zijn brilletje eens een extra poetsbeurt gegeven. Voor de wedstrijd probeerde hij ons in verwarring te brengen door demonstratief op dezelfde helft de warming-up op te starten.

Na slechts 3 minuten wist Joery  de openingstreffer van het seizoen te produceren. Een scherp genomen corner van Jeroen werd bij de tweede paal binnengegleden. Hillegersberg sloeg het middenveld vaak over en wij lieten ons in de eerste helft meeslepen in hun spel. In de tweede helft zijn we wat aanvallender gaan spelen met een extra man op het middenveld. Er werd beter gecombineerd en SVS was vrijwel de gehele tweede helft de betere ploeg. Uit een corner wist Joey de 0-2 binnen te koppen en vlak voor tijd tekende hij ook voor de 0-3 op aangeven van Bob. Met een 0-3 eindstand is Hillegersberg nog goed weggekomen: de kansen voor SVS waren niet op twee handen te tellen.

Door goed keeperswerk van Rico en door een solide verdediging wisten we de nul uiteindelijk vast te houden. Al met al kunnen we tevreden terugkijken op een degelijke eerste bekerwedstrijd.

Dinsdagavond spelen we om 19.30 uur thuis tegen Leonidas A2 .