21 september 2013 11:30

Johan Saptenno

Verslag bekerwedstrijd zaterdag 21 september 2013

SVS  B1 - Be Fair B1

In het begin liep het spel niet zo. Enkele spelers waren erg statisch bezig. De vraag rees of ze soms de avond tevoren teveel gefeest hadden. Door de afwezigheid van deze spelers, kon Be Fair dicht bij ons doel komen  en in de 20e minuut viel helaas voor ons het eerste doelpunt ten faveure van Be Fair.

Gelukkig gingen onze spelers daarna beter spelen. Na een handsbal van Be Fair binnen het 16 meter gebied, kregen we een penalty mee. Deze werd door Ricardo genomen. Even leek het dat de keeper hem ging houden maar Ricardo had de bal precies zo hard getrapt dat de keeper hem uit zijn handen liet glippen. Het was 1-1.

In de tweede helft waren de twee partijen redelijk aan elkaar gewaagd. Maar een mooie aanval van onze B1 en een snelle Donovan, zorgde ervoor dat het in de 59e minuut 2-1 werd. Jeroen stond goed en schoot hem er heel mooi in.