E-pupillen, E3, Groep 7 07

21 september 2013 12:00

Een middagwedstrijd voor de E3 deze week. Na de vroege begintijden ook wel eens een keer fijnJ

Na een goede warming up begon de E3 zonder Adryen.  Hij had zich ziek afgemeld.

Na een paar minuutjes aftasten begon het bij het team te lopen. Door goed combinatie en positiespel werd Moordrecht helemaal hor en dol gespeeld. Bij vlagen leek het zelfs op Tikkie-Takkie voetbal. De rust werd bereikt met een ruime 6-0 voorsprong. Olaf (3x), Thomas en Amin(2x) waren de doelpuntenmakers.

Na rust sloop er een beetje gemakzucht in de ploeg en kon Moordrecht zelfs een doelpunt maken.

Hierna werden de mannen weer wat scherper en liepen ze uit naar 1-10! Doelpunten werden gemaakt door Olaf, Thiago en Amin(2x).

In de tweede helft viel Thiago nog uit met een enkelblessure. Het lijkt gelukkig geen ernstige blessure en we hopen uiteraard dat hij snel weer mee kan spelen.

Volgende week spelen we om half 9 thuis tegen Gouda.  We zijn weer benieuwd wat de helden er dan van maken!