15 februari 2014 13:00

Wedstrijdverslag zaterdag 15 februari 2014
Kethel Spaland B2 - SVS B1

Het was een mooie dag met een lekkere zon maar helaas veel wind. Ons team moest eerst met de wind tegen spelen.
Onze spelers begonnen met matig voetbal waardoor de tegenstanders op ons gedeelte van het veld konden komen. Rick kwam een paar meter uit het doel, Atal maakte een fatale terugspeelbal naar Rick, de bal ging tussen de benen van Rick door en Rick staarde naar de bal die rustig het doel in rolde. Wat een pech.
Maar niet getreurd, het was nog maar het begin van de wedstrijd. Onze jongens hadden de goede houding, ze bleven voetballen. Alleen leek het voetbal in de 1e helft bij beide partijen meer het spel van E-spelers. In de 2e helft speelden onze spelers steeds beter. En vandaag hadden we geluk dat Donovan het doel goed wist te vinden. Hij scoorde ons 1e doelpunt in de 27e minuut. Net voor het eind van de 1e helft maakte hij zijn 2e doelpunt. In de 63e minuut maakte hij zijn 3e doelpunt. Dit zou een hattrick zijn geweest als Harvey in de 49e minuut niet de de 1-3 had gemaakt. Dit keer floot de scheidsrechter op tijd af. Het was 1-4. Hiep hiep hoera, we hadden gewonnen. Gefeliciteerd!