2 - 4

SVS JO11-4

E-pupillen zaterdag, E4, 8e klasse 23

9 november 2013 9:45

Vandaag stond Spirit uit op het programma, altijd lastig. We kregen een prachtige kaart van het terrein maar er was toch nog verwarring welk deel van het veld we moesten betreden. De eerste helft Met Fabian als keeper, was wind tegen en slecht. Geen idee wat de jongens de vorige dag hadden gegeten of gedaan, maar het leek nergens op. Er was weinig controle over de bal en overzicht. We hadden wel 0-3 voor kunnen staan maar het werd helaas 2-0 achter. Waarvan 1 terugspeelbal die niet goed werd uitgevoerd, jammer volgende keer beter. In de rust een praatje van de coach, hoe het beter moet en kan. We kunnen nog makkelijk winnen als je maar samen speelt, kijkt en praat met elkaar. Nou dat heeft wel gewerkt, het ging als een trein de tweede helft. Na 6 minuten was de achterstand al veranderd in een voorsprong. Door 2 doelpunten van Damien en eentje van Neal. Damien nam vervolgens nog een vrije trap, keihard op de paal, jammer. De 2-4 was een mooie. Een verre uittrap van Bart, die de 2e helft keepte, werd opgevangen door Damien, dribbelde met de bal en Daniel naar voren, even een 1-2tje en hupsake: 2-4! Jongens zo moet het he. De 2e helft goed gespeeld en terug geknokt. Niet alleen de doelpuntenmakers en doelmannen maar ook Jamaro, Duco, Steef en Tymo hebben laten zien dat ze goed kunnen voetballen, Gillroy was vandaag afwezig. Op naar volgende week!