40'
Bart Sturm (vrije trap)

E-pupillen zaterdag, E4, 8e klasse 23

16 november 2013 8:30

De derde overwinning is afgelopen zaterdag weer binnengehaald.  We begonnen sterk met een eerste mooie kans voor Tymo in de eerste minuut.  Daarna ging het gelijk op en moest onze keeper Fabian en de goede verdedigers  Bart, Gillroy en Jamaro een paar keer goed ingrijpen. Ook Duco en Tymo stonden hun mannetje op het middenveld. Na 18 minuten scoorde onze aanvaller Daniel via een opgezette aanval via Bart en Tymo de eerste van de wijdstrijd.  Helaas maakte de tegenstander vrij snel gelijk. Gelukkig kwamen we nog voor de rust op 2 – 1 via een kluts bal die werd ingeschoten door Daniel. Bij een stand van 3 -3 scoorde Bart uit een mooie vrije trap.  De aanvallers Damien en Neal hadden ook de nodige kansen om te scoren. Damien scoorde via een mooi geplaatst schot het laatste doelpunt van de wedstrijd. Met 9 punten uit 3 gespeelde wedstrijden is dit een zeer mooi begin van de competitie. Tot volgende week.