E-pupillen zaterdag, E3, 6e klasse 17

23 november 2013 10:00

Na een goede competitiestart is de E3 tegen hun eerste nederlaag aangelopen.
In Benthuizen was het plaatselijke BSC 68 met 3-1 te sterk voor onze mannen.
De eerste helft speelde BSC 68 goed. Ze vonden elkaar makkelijker dan onze boys. Na een corner kwam SVS met 1-0 achter omdat deze tegen een der onzen kwam en in het doel verdween. De ruststand was dan ook 1-0 voor BSC 68.
Na rust een fel SVS dat op jacht was naar de gelijkmaker. Heel ongelukkig werd het 2-0 omdat de bal wederom via een verdediger in ons doel kwam.
De jongens lieten het er niet bij zitten en schakelden nog een tandje bij. Dante scoorde de aansluitingstreffer: 2-1, daarna gingen de mannen op jacht naar meer. Helaas viel vlak voor tijd de 3-1 en was de wedstrijd beslist.