E-pupillen zaterdag, E3, 6e klasse 17

14 december 2013 8:30

Scheidsrechter

Nick van den Enden

SVS E3 toonde vandaag karakter in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen TOGB. Na een lastige start waarin de bezoekers tot twee keer toe de leiding namen begonnen de mannen van E3 hun niveau te halen. Druk zetten op de tegenstander, goed posities houden en vol inzet kwam E3 met 3-2 voor. Een mooi schot van één der geel-zwarten bepaalde de ruststand op 3-3. De doelpunten in de eerste helft waren van Olaf, Thiago en Dante.
In de tweede helft ging het lang gelijk op, kansen over en weer, een paar geweldige reddingen van Tycho. Uit een mooi opgezette aanval scoorde Thiago 4-3. Even laten werd een voorzet van Thiago verkeerd ingeschat door de keeper van de tegenstander en Olaf bepaalde uiteindelijk de eindstand: 6-3!

10 DSO 6-3 9- 39

Aantal gespeelde wedstrijden (beker,competitie, vriendschappelijk, tussen () het aantal doelpunten