25 januari 2014 8:30

Nick van den Enden

Na de nederlaag van vorige week hadden de mannen van E3 iets recht te zetten.

Slachtoffer van de dadendrang werd het arme DSO uit Zoetermeer. De ploeg die al onderaan stond kreeg een ouderwets pak op hun broek.

Al na twee minuten opende Thomas de score. Dezelfde Thomas verdubbelde na een kwartier de score. In de 19e minuut scoorde onze penaltykoning Dante de 3-0. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft had DSO hun keeper vervangen.  Dat was duidelijk te merken want deze arme jongen liet bal op bal doorgaan en werd daar ook heel verdrietig van.

De spelers begonnen elkaar steeds beter te vinden en de score werd uitgebouwd naar 14-0!

Een duidelijke overwinning voor de E3. Volgende week wacht het sterke BSC 68. Daar heeft de E3 nog een appeltje mee te schillen. De uitwedstrijd in Benthuizen werd met 3-1 verloren.