... (schot)
23'

B-junioren zaterdag, B1, 2e klasse 4

1 maart 2014 13:00

B1 begon goed. Ricardo maakte 1-0. Toen maakte Noah de 2-0. Iedereen dacht: "We gaan winnen." Helaas was het lot ons niet gunstig. Onze verdediging liet Ommoord vaak door, waardoor het 2-1 werd. Donovan maakte 3-1. Onze spelers hadden de bal vaak in bezit maar raakten de bal telkens op knullige wijze kwijt. Ook wilde de bal het doel van de tegenpartij niet in. Het werd 3-3 bij de rust.
In de tweede helft liet het merendeel van de spelers het hoofd hangen. Wel moet ik zeggen dat er wel telkens een speler de spirit er weer in probeerde te krijgen maar aangezien het een teamsport is, liep het op niets uit. Ommoord profiteerde daarvan door doeltje te schieten. Ook hadden we de scheidsrechter tegen, maar hij luisterde consequent niet naar beide lijnscheidsrechters. De eindstand werd 6-3.
Jammer, maar deze wedstrijd was min of meer weggegeven.