29 maart 2014 11:30

John van der Lugt

Wedstrijdverslag zaterdag 29 maart 2014
SVS B1 - Feyenoord AV B2

In de eerste helft speelde SVS redelijk spel en had ook een paar kansen maar Feyenoord speelde licht iets beter en maakte in de 20e minuut een goal.
Na de rust stond er helaas een SVSteam die alleen maar bezig was te verdedigen. De aanvallers stonden eenzaam en alleen te wezen. Er was geen middenveld. De verdediging liet ook wat steken vallen waardoor Feyenoord in de 2e helft 3 goals kon maken. De naam Feyenoord was misschien te intimiderend want de andere jongens waren echt niet ontzettend veel beter. Eindresultaat was 0-4. Mogelijk wijze les voor iedereen: je hebt alleen kans op winnen in het leven als je zelf het spel bepaalt.