SVS MD1 nog altijd zonder puntverlies

2652EA
BERKEL EN RODENRIJS
tel. 010-5112006

Na een afgelasting, een verplaatsing en een vrij weekend staat vandaag eindelijk de 4e bekerwedstrijd van SVS MD1 op de agenda. De dames en hun fans snakken naar actie en mogen aan de bak op de dinsdagavond, een avond waar wij goede herinneringen aan bewaren. De stand is nog altijd rooskleurig. Na de 3e speelronde stond SVS bovenaan met 9 uit 3. Er zijn nu ploegen die 4, 5 of zelf 6 wedstrijden gespeeld hebben en 3 daarvan hebben ook 9 punten, maar dankzij ons duizelingwekkende doelsaldo gaan we nog steeds aan kop. De tegenstander van vandaag is SHO, heeft 6 punten uit 3 wedstrijden en wil Steeds Hooger. Wat gaat het worden in Oud-Beijerland?

Scorebordjournalistiek

Na deze voorbeschouwing moet ik mij beperken tot scorebordjournalistiek, want uw verslaggever kon er vanavond helaas niet bij zijn. En dat scorebord laat er geen misverstand over bestaan dat onze leeuwinnen ook deze wedstrijd overtuigend gewonnen hebben. Dankzij doelpunten van Danée en Mara leidde SVS in de rust met 0-2 en na goals van Nabiellene, weer Danée, Romy en nogmaals Mara (en deze alle 4 binnen 9 minuten) werd de eindstand op 1-6 bepaald. Een prima resultaat waarmee SVS koploper blijft en de enige ploeg is die nog geen enkel punt heeft ingeleverd.

Op naar zaterdag, uit bij Dirksland, tegen de ploeg die stijf onderaan staat met 0 punten en een Siberisch doelsaldo van -28… ik heb nu al medelijden met hun keepster.

Marcel Verspeek