Vandaag moest E4 uit tegen Olympia Gouda aanvang 10.00 uur, we vertrokken iets over 9 uur bij SVS vandaan op tijd dus, maar toen we bij Olympia aankwamen waren er totaal geen pakeerplaatsen en moeste we min.lang door een wijk heenrijden .
gevolg was dat we pas om 9.55 in een(overvolle)kleedkamer met nog 2!teams kwamen.
omkleden en 10.00 het veld op alwaar de tegenstander al helemaal klaar stond,
we mochten van de scheids geen warming up meer doen al met al geen goede voorbereiding.
dat was in het begin van de wedstrijd goed te merken we stonden al na 7min met 2-0 achter dikke pret bij olympia dus.
na enig peptalk vanaf de kant gingen de mannen van E4 meer naar voren spelen en dat resulteerde in 5/6 grote kansen maar de keeper van Olympia had ze of de paal hielp hem,dus was de rustand 2-0.
in de rust even de puntjes op de i gezet ,en duidelijk verteld dat we heel snel die eerstegoal moesten maken na rust enja het lukte al na 3 minuten schoot Gino hem slim in,we gingen er in geloven en helemaal toen na een mooie aanval Freek hem met zijn punt achter de keeper tikte.
SVS E4 ging steeds beter voetballen dat koste kracht want we hadden geen wissels omdat Tjan en Jesse er door ziekte niet bij waren maar we gingen door en toen jaja Gino kreeg van Thomas een  steekpass naar de zijkant en hij krulde deze om de keeper ,zowel bij onze supporters als bij de spelers was dit reden voor gejuich,
en we gingen door 5min voor tijd kregen we een corner,die Gino mooi voor kreeg en door Olympia in eigen doel werd geduwd 2-4 dit mocht niet meer mis gaan.
Maar 3min voor tijd kreeg Olympia een corner en die schoten ze er ineens in ,dat was schrikken maar na nog 3 zware minuten floot de scheids af en konden we juichen na een van onze beste wedstrijden van de laatste tijd en hoop ik dat we dit getoonde spel en deze inzet vol kunnen houden,dan kan het nog een mooi 2e seizoenshelft worden .