Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, Hoofdklasse 1

5 november 2016 9:45

Joop Blommestijn

SVS MO13-1 --  Berkel MO13-1.

Vandaag onze tweede wedstrijd in de competitie.
In de Bekerronde hadden we Berkel ook al als tegenstander, toen een moeizame overwinning. Vorige week nog een gelijkspel tegen Rijnsburgse-Boys waar we zeker de eerste minuten niet thuis gaven. Ook de blessures die ons parte speelde stonden we eigenlijk met 10 en een halve speelster. Vandaag toch iedereen fit, Femke die nog ziek was op donderdag en Sophie die last had van haar enkel konden gewoon starten. En met de terug keer van Alysha voelde het of we voorde eerste keer dit seizoen echt compleet waren. De meiden vooraf meegegeven dat iedere wedstrijd een finale is en we scherp moeten beginnen. Natuurlijk hadden we ook naar de standen vooraf gekeken en de uitslag van 8-5 tegen Oudewater was iets waar we rekening mee moesten houden. Oudewater een stugge ploeg waar wij toen maar moeilijk voor de goal kwamen wist Berkel er 5 in te prikken.

SVS starten goed en liet gelijk zien wie er vandaag de punten zou pakken. Berkel die eigenlijk niet onder de druk vandaan kwam en SVS die al snel het net vond achter de keeper van Berkel. Het waren zelfs 5 verschillende speelster die de 5-0 voor de rust maakte. De tweede helft was eigelijk al gespeeld en de vele positie wisselingen kwam het spel niet echt ten goede. Slechts 2x wisten we er nog één bij te maken en bracht de eind score op 7-0. Op de site staat 6 maar het waren er echt 7.
Volgende week Formsport de huidige nummer 1. Maar als we zo als de eerste helft spelen heb ik alle vertrouwen er in.