E-Pupillen (voorjaar) 6e klasse 11

9 april 2011 8:30

Brian Boesjes

vandaag thuis tegen Zwervers Capelle...
de eerste 5 minuten sla ik over toen stonden we nog te slapen en dat bleek ook wel uit
2 knallen op de lat bij ons en een prima redding van de keeper, toen even gevraagd vanaf de kant of ze nu wakker waren en ja we gingen langzaam draaien tot aan de rust dat resulteerde in een 5-0 voorsprong.in de rust gevraagd of de heren nog een tandje erbij konden doen.
de tweede helft voebalde we weer zoals het moest en ook door de supporters werd dat gewaardeerd met flink gejuich en applaus.
met veel snel en combinatie voetbal werd het 13-2 en konden we met ze allen juichen.