A-Junioren (A-cat), A1, 1e klasse 08

3 september 2011 13:45

Scheidsrechter

Beek, R.A. van

Er stond wel wat op het spel voor A1: de eerste tegenstander in de competitie DCV heeft heel wat ex-ploeggenoten in de gelederen. En daar wil je niet van verliezen!
 Het was erg warm in Krimpen, maar A1 hield het hoofd koel. Met rust was het nog 0-0, maar in de tweede helft werd korte metten gemaakt met DCV. Na een tactische omzetting op het middenveld werd het na rust snel 0-1 door Yannick. Hij had ook bijna de 0-2 erin geschoten door een vrije trap vanaf het middenveld over de keeper heen, maar helaas zat de lat in de weg. Stefan maakte met een kopbal de 0-2 na een ingestudeerde corner en Thomas zorgde nog voor de 0-3. Hij had ook nog kans op de 0-4, maar nu stond er weer een doelpaal in de weg.