15-3 geeft in slotfase winst uit handen.

SVS JO15-3

Capelle JO15-3

4e klasse 12

26 september 2020 15:30

Gertine Barneveld

Sportpark Schenkel
Capelseweg 31
2907 XA
Capelle Aan Den Ijssel

Screenshot_20200926-182219_Wedstrijdzaken.jpg

Vandaag was de 2e speelronde van de compitie. De 15-3 speelde tegen de 15-3 van Capelle.

Na de flitsende start van verleden week wilde SVS graag de lijn doortrekken en met 3 nieuwe spelers zouden we nu ook een compleet team hebben. Helaas ging het niet helemaal goed omdat spelers niet optijd waren en de trainer ze dan ook niet liet spelen.

Met 11 spelers en zonder wissels moesten we het er beste van maken.

Meteen wilde we druk zetten, en kwamen dankzij Anthony een paar keer goed voor het goal. De werd in de 16 gespeeld maar de spitsen stonden niet op de juiste plek waardoor de voorsprong uitbleef, Capelle kwam er af toe uit maar Rodinho was er altijd net optijd bij voordat ze echt gevaarlijk werden. Clarence maakte 2 keer goed zijn goal klein en pereerde 2 schoten.

Uit een solo actie van Anthony werd er eindelijk gescoord. Hij passeerde 2 man en raakte de binnenkant paal. Een verdiende voorsprong.

Capelle verwerkte de tegenslag snel en bleef lekker voetballen, met name de rechteraanvaller was zeer snel. En na een fout in de verdediging moest Clarence wederom laten zien dat hij lekker kan keepen. Na een heerlijke solo van Souf maakte hij de 2-0.

Toch was het niet gedaan, wederom een foutje achterin, maar de keeper kon helaas dit keer de bal niet pakken. 2-1

Na de rust sloop toch de moeheid er in en zonder wissels wordt het een lastig verhaal. Wel maakte Rodinho nog wel de 3-1, maar daarna was het voorbij en in de slotfase waren de spelers er niet meer bij en kon Capelle uiteindelijk toch nog 2 keer scoren.

'Het is lastig om zonder wissels de wedstrijd uit te spelen, wij waren de betere partij en hadden misschien wel gewoon de overwinning verdiend.' Aldus Dweni de assistent.

Uiteindelijk hebben we gespeeld zoals we dat willen met een stevige verdediging, een veel bewegend middenveld en 2 spitsen die in balbezit gewoon dreiging hebben.

SVS verdiende meer maar het voetbal zit er gewoon in. Was een lekkere pot voetbal en de mensen langs de kant hebben zich geen moment verveeld. Ondanks dit gelijke spel staan we gewoon nog boven aan.

Screenshot_20200926-182312_Voetbalnl.jpg