A-Junioren (A-cat), A1, 1e klasse 08

24 september 2011 11:30

Meeuwisse, C.M.

Zonder geluk (en Sheraz) vaart niemand wel...

Na het teleurstellende potje tegen TOGB, hadden de jongens wel wat recht te zetten. Dankzij een eigen doelpunt van de bezoekers, stond SVS al na een kwartiertje op een 1-0 voorsprong. Ook een penalty werd verzilverd door Wishnu. Net voor rust werd het toch 2-1 en werd het wat onrustig (vooral langs de kant). Na rust kwam DWO in de 60e minuut langszij en gingen de gedachten even terug naar vorige week.
Gelukkig zorgde Xiourzel voor de 3-2. DWO kreeg daarna een penalty, maar daar is altijd weer Sheraz. Hij stopte hem en vanaf dat moment knakte er iets bij de bezoekers. SVS had kans op meer, maar Michael schoot de bal helaas tegen de lat.
De 3-2 is echt uit het vuur gesleept!