Team-nieuws

Werkzaamheden Capelseweg vanaf 19 oktober

14 oktober 12:45  Vanaf maandag 19 oktober gaan Evides (vervangen waterleiding) en Stedin (vervangen gasleiding)werkzaamheden uitvoeren aan de Capelseweg. Ter hoogte van de kruising Bermweg/Capelseweg moet 3 maal de weg doorkruist worden. Hiervoor is het noodzakelijk de weg af te sluiten (maandag tm vrijdag):meer »

Beheren eigen teampagina's op website SVS door teamredacteuren

9 september 16:30  Op onze website heeft ieder team ook een eigen "teampagina". Deze kan/zal door het team zelf (door één of meerdere teamredacteuren) bijgehouden dienen te worden. Als iemand afgelopen seizoen teamredacteur was voor een team, hebben wij als webmasters voor zover ons bekend is, dit omgezet naar het nieuwe team voor dit seizoen.meer »

DRINGEND VERZOEK OM MEDEWERKING !

3 december 14:15  Al sinds de start van de trainingen wordt geconstateerd dat er van maandag tot en met donderdag trainingsdoeltjes achterblijven op de beide kunstgrasvelden. Dit veroorzaakt heel veel roering, frustratie, irritatie en boosheid bij tal van mensen. Is het nu echt teveel gevraagd om simpelweg op te ruimen? Nee toch zeker?meer »

OOK SVS MAAKT WERK VAN HANDEN SCHUDDEN !!

16 oktober 12:15  Elkaar de hand schudden gebeurde altijd alleen na de wedstrijd, maar het is de bedoeling dat teams op alle niveaus ook voor de wedstrijd de tegenstander een hand geven. Vanaf zaterdag 18 oktober voert ook SVS het handen schudden door bij alle wedstrijden. Dit is één van de maatregelen waarmee clubs willen zorgen voor méér plezier op en rond het voetbalveld.meer »

LANGS HET VELD : VRIENDELIJK DOCH DRINGEND VERZOEK AAN AL HET PUBLIEK (JONG EN OUD)

16 oktober 12:00  Bij de wedstrijden van de jeugdteams van SVS is altijd behoorlijk wat publiek aanwezig. Leuk die belangstelling! Rondom onze velden staat een prachtig leunhek. Het is de bedoeling dat alle toeschouwers achter het hek blijven. Ook de dug-outs behoren bij het speelveld. Deze ruimtes zijn voor reservespelers, trainers, coaches en leiders. meer »

Verkeershinder en afsluiting Abram van Rijckevorselweg

13 augustus 14:00  Ons complex Sportpark Schenkel aan de Capelseweg is de komende tijd (tot 13 september) slechter bereikbaar door werkzaamheden aan de Abram van Rijckevorselweg. meer »

Poule indeling seizoen 2014-2015 voor competitie en districtsbeker bekend

18 juli 22:15  De indelingen voor zowel de reguliere als de bekercompetitie van KNVB district West II zijn bekend. Hieronder vinden jullie voor alle SVS teams de indeling voor de competitie en de districtbeker.meer »

WANNEER STARTEN DE TRAININGEN VAN JOUW TEAM ?

18 juli 14:15  De start van het nieuwe voetbalseizoen nadert nu met rasse schreden. Omdat er veel vragen zijn omtrent de startdatum van de 1e training voor de diverse teams hebben we eea geïnventariseerd, en dat levert onderstaand schema op.meer »

TRAININGSSTOP ZOMERMAANDEN GAAN TRAININGEN NOG WEL DOOR / IS DE KANTINE WEL OPEN ??

12 mei 13:15  Het aantal trainingen neemt snel af. Voor veel teams zit de competitie er op. Enkele teams spelen nog wel, de meeste niet meer. Doordat er al veel teams niet meer trainen zijn we niet meer in staat om de kantine altijd bezet te hebben op alle dagen, en om op tijd het complex te kunnen openen. Daarom geldt dus vanaf komende week dat de kantine alleen open zal zijn als er trainingen zijn en er dus barbezetting is. Geen barbezetting? Dan is de kantine gesloten en alleen het complex geopend!meer »

SVS 35+ bereikt finale Regio Rijnmond van Adrichem Cup.

6 mei 22:00  SVS 35+ speelde vanavond op Sportpark Faas Wilkes bij XerxesDZB de halve finale van de Regio Rijnmond van Adrichem Cup. Zij wonen deze wedstrijd overtuigend met 3-11. Hierdoor bereikten zij de finale, die op zaterdag 24 mei om 13:30 uur zal worden gespeeld. Zij spelen dan uit tegen de winnaar van de andere halve finalewedstrijd tussen GJS 35+ en NOC Kralingen 35+. Het bestuur feliciteert de mannen met het behalen van dit fraaie resultaat.meer »