ZOMERWEEKEND 2021 NO LIMIT : IT GIET OAN, maar we mogen helaas niet blijven slapen

ZOMERWEEKEND 2021 NO LIMIT : IT GIET OAN, maar we mogen helaas niet blijven slapen

2 juli 2021 20:45


Zoals eerder gecommuniceerd zijn wij voor de organisatie van het SVS Zomerweekend een procedure gestart voor het verkrijgen van een vergunning voor het evenement. Een vergunning die met name bedoeld is voor de overnachting met tentjes op het terrein.

Volledig volgens procedure zijn we dit traject tijdig en op 1 juni gestart. Deze week pas heeft de gemeente onze vergunningaanvraag in behandeling genomen en hiervoor contact gelegd met de Veiligheid Regio Rotterdam. 

Gisteren hebben wij als organisatie de mededeling ontvangen dat, willen we de kinderen laten overnachten, wij een uitgebreid veiligheids- en COVID 19 plan dienen te overleggen.

 

We hebben slechts 2 weken om een dergelijk plan op te zetten, te overleggen en uitvoerbaar te maken.

Daarnaast biedt het overlegde plan nog geen garanties. 

Mogelijk worden er aanvullende voorwaarden gesteld die van negatieve invloed kunnen zijn op onze begroting of programma.

 

We hebben na uitgebreid wikken en wegen er dan ook voor gekozen om ons verder te richten op het organiseren van twee fantastische dagen zonder overnachting.

 

We begrijpen dat de teleurstelling groot zal zijn bij de deelnemers, ook wij delen die teleurstelling.

Desalniettemin blijft de rest van ons programma ongewijzigd en maken we er met zijn allen een fantastisch weekend met elkaar.

 

De overnachting was geen kostenpost op onze begroting waardoor de eigen bijdrage aan het Zomerweekend ongewijzigd blijft.

 

Binnenkort hebben wij meer informatie over het programma van het Zomerweekend.

 

Wij danken jullie voor jullie begrip.

 

Met vriendelijke groet,

Het Zomerweekendteam

 

zomerweekend-niet_slapen.jpg

Bron: Het Zomerweekendteam
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!