Team Nieuws MO13-2

Marcelencio Esajas wil na contractondertekening vaste waarde worden bij Almere City

Vandaag om 16:20  Almere City heeft opnieuw een talent aan zich gebonden. Marcelencio Esajas tekende vanmiddag zijn eerste profcontract bij de ambitieuze eerstedivisionist. De negentienjarige middenvelder, die te boek staat als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding, ligt nu vast tot medio 2024 en ziet daarmee een droom uitkomen. meer »

De beweegredenen van Louis van Gaal: "Hij wil nog ��n keer iets teruggeven"

Vandaag om 11:09  In ELF 9 gingen we op zoek naar de beweegredenen van de nieuwe bondscoach. Wat beweegt een man om zijn pensioen in de verrukkelijke Algarve te verruilen voor een functie die een mens opslokt, onder druk zet en het risico meedraagt op mislukking? We kunnen dat in elk geval goed aan Robert Heukels vragen, want hij schreef tot twee maal toe een boek over de Amsterdammer. Hieronder een fragment uit het verhaal zoals verschenen in ons vorige nummer. meer »

Samenvatting Fortuna Sittard - Ajax

Vandaag om 9:15  Zonder met de ogen te knipperen won Ajax dinsdagavond ook in Sittard. De kampioen was met 0-5 een maat of zeventien te groot voor de niet eens veel fouten makende Limburgers. Dit zijn de hoogtepunten, met speciale aandacht voor het vijfde doelpunt! meer »

De slimste mens met? Bas Kuipers

Gisteren om 15:43  Dat de Heineken-ontvoering best een lezenswaardig boek is, maakt voor de perceptie allang niet meer uit. Het werk van wijlen Peter R. de Vries is uitgegroeid tot symbool van de weinig ontwikkelde voetballer. Om dat beeld onderuit te halen gaan we verder met de serie De Slimste Mens Met… Voor de derde editie kruist verslaggever Tim Beck de degens met Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers (27). meer »

Eredivisie: speelronde 6. Deze wedstrijden mag je niet missen!

Gisteren om 15:42  De eerste midweekse speelronde van het seizoen gaat dinsdagavond van start. Er staat een aantal mooie affiches op het programma die op het scherpst van de snede gespeeld gaan worden. Aanhaken in de top, op zoek naar het linkerrijtje, van die hatelijke laatste plek af; de belangen zijn groot. Wij zetten de mooiste wedstrijden voor je op een rijtje. meer »

Vangelis & Vasilios Pavlidis: van stapelbed in slaapkamer naar samen spelen in stadion

Gisteren om 12:24  Het gezamenlijke doel voor dit seizoen is duidelijk: ze willen minstens één keer samen op het veld staan tijdens een Eredivisieduel. Vangelis en Vasilios Pavlidis streken afgelopen zomer neer bij AZ. De eerste als beoogd eerste spits, de tweede als verdediger voor de toekomst. ELF Voetbal bracht ze samen om te praten over hun jeugd in Thessaloniki, die ene goal van Angelos Charisteas en hun keuze voor AZ. meer »

Lionel Messi en zijn moeizame start bij Paris Saint-Germain