Vrijdag 9 december: Nederland - Argentinië op groot scherm

3 december 21:15  Volgende week vrijdagavond 9 december gaat de kantine + keuken om 18:00 uur open en kan de kwartfinalewedstrijd van Oranje (aanvang 20:00 uur) ook weer gekeken worden op het grote scherm. meer »

Gezellige drukte in kantine SVS tijdens Nederland - Verenigde Staten

3 december 17:00  Na het zelf voetballen is het vandaag extra leuk om gezellig met elkaar de wedstrijd Nederland - Verenigde Staten te kijken in de kantine van SVSmeer »

Sinterklaas en Pieten op bezoek bij SVS (inclusief foto's)

1 december 16:15  Beste Kinderen en Ouders, Woensdag 30 November was het zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen naar SVS. De pieten wilde graag voetballen en daarom hebben zij een gemixt toernooi gespeeld met de kinderen van de club! En dat was een succes! Er waren ook broertjes en zusjes mee en onder het mom van veel gegil en gelach, maar ook qua voetbalkwaliteiten was het een groot succes.meer »

Donderdag 15 december Kerstklaverjassen bij SVS

28 november 20:15  Op donderdag 15 december gaan we weer kerstklaverjassen! De afgelopen 2 jaar was dit helaas niet mogelijk, maar nu gaan we er weer wat leuks van maken. Het toernooi begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. meer »

Capelse sportverenigingen in zwaar weer door stijgende prijzen: ‘Eerst corona en nu dit’

27 november 7:00  Meer dan een kwart van de amateurclubs in Nederland overweegt de faciliteiten de komende winter deels of volledig te sluiten vanwege de hoge energieprijzen, dat blijkt uit een enquête van de stichting Register van Verenigingsbestuurders (RVVB). Ook Capelse sportclubs lijden onder de hoge energiekosten. Zo gaan de energierekeningen van vv Capelle en cvv Zwervers van ongeveer 25 duizend euro naar 100 duizend euro en zag SVS zich genoodzaakt om een tijdelijke toeslag van €20 bovenop de contributie te rekenen.meer »

Sinterklaas toernooi 2022

11 november 13:00  Lieve voetbal kinderen, Ook dit jaar slaat Sinterklaas met zijn pieten SVS niet over.meer »

SUPER SATURDAY : Zaterdag 5 november aftrap 40 jarig jubileum SVS

26 oktober 23:45  Op 1 april 2023 bestaan we 40 jaar en het gehele seizoen hebben we activiteiten ingepland om hier bij stil te staan. Aanstaande zaterdag 5 november verwachten we de nodige toeschouwers bij de wedstrijd SVS 1 - Sparta 1. Een mooie gelegenheid om wat extra's te doen.meer »

Timo krijgt nieuwe nier en documentaire

7 oktober 8:30  Timo van der Well werd in zijn jonge leven geconfronteerd met ernstig nierfalen. Voetballen in de JO17-1 van SVS is zijn uitlaatklep. Er is hoop op een betere toekomst, met de nier van zijn vader die jarenlang bij de Capelse club zijn trainer was.meer »

SVS doet mee met de week van de scheidsrechter

30 september 14:00  Van 1 tot 9 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Zonder scheids, geen wedstrijd is een veel gehoorde kreet. Ook bij ons is het iedere week weer zoeken, vragen en smeken om scheidsrechters te vinden die de wedstrijden kunnen begeleiden.meer »

"Operatie Timo - De Documentaire"

30 september 9:00  "Operatie Timo - De Documentaire" is begonnen. Met op 8 oktober de 1e sportieve missie: opnamedag op SVS tijdens een speciale oefenwedstrijd tussen SVS JO17-1 en cvv Zwervers JO17-1meer »