Toernooikalender

SVS organiseert in 2022  voor het eerst sinds jaren weer een pupillen toernooi. Dit zal worden gehouden op zaterdag 25 juni 2022.
Voor meer info zie : SVS Pupillentoernooi 2022 (mijntoernooi.info)

poster_liggend.jpeg

Ook zijn wij als SVS, samen met vv Capelle, VVOR en Ommoord gastheer van de Dutch Soccer Youth Cup. Dit toernooi is altijd in het 1 na laatste of laatste weekend van mei. Dit is een internationaal toernooi voor teams van JO8 t/m JO16.

Dit toernooi wordt voor het 5e jubileum jaar gehouden in het westen van Nederland in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

De Dutch Soccer Youth Cup is een tweedaags internationaal voetbaltoernooi waaraan in de afgelopen jaren teams uit de volgende landen deelgenomen hebben België, Duitsland, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Finland, Tsjechië, Slovenië, China en Nederland.

Voor meer informatie over dit toernooi, zie www.dutchsocceryouthcup.com.
Voor Poule-indelingen + wedstrijdschema, zie 5e Dutch Soccer Youth Cup 2022 (mijntoernooi.info)

DUTCH_SOCCER_YOUTH_CUP.jpg

TOERNOOIKALENDER

Voor zover bekend, hebben wij alle reeds geplande UIT-toernooien in de toernooikalender hieronder opgenomen.

Het is voor ALLE teams verplicht om de toernooien waaraan zij deelnemen door te geven aan het wedstrijdsecretariaat van SVS !!
Willen jullie ons dus de data en gegevens van door jullie zelf geregelde UIT-toernooien aan ons doorgeven?
Wij kunnen deze dan ook opnemen in de toernooikalender, zodat iedereen deze info kan inzien.

extra afspraken in verband met deelname aan meerdaaagse en buitenlandse toernooien
Onderstaand de extra regels die speciaal gelden voor meerdaagse toernooien (dus zowel binnenlandse als buitenlandse toernooien)

- Melding aan het bestuur via het wedstrijdsecretariaat onder opgave van datum

- Als er geld wordt ingezameld loopt dit via de penningmeester van SVS. Storten op onze rekening onder vermelding van het toernooi/uitje