SAMENVATTING SVS CORONA BELEID

Corona-beleid SVS

Waarom een SVS corona beleid ?

Wij willen dat spelers en bezoekers (NB Per 28/9/2020 alleen rijders van uitteam welkom als bezoeker) weten welke spelregels op ons terrein van kracht zijn. Daarmee bereiken we dat iedereen zich gedraagt op een veilige manier voor zichzelf en voor anderen. Dat vragen en verwachten wij van iedereen.

Kernpunten:

Toeschouwers langs het voetbalveld (muv rijders uitspelende vereniging) zijn niet welkom.

• Kan je wel op het terrein van SVS zijn? Of voldoe je niet aan de gezondheidscheck?
    • Zo nee, ga naar huis. Wees geen risico voor anderen. Kom weer langs als je beter bent.
    • Zo ja, pas de normale omgangsvormen toe (ellebooghoesten, handen wassen, afstand bewaren).
  • Ben je speler?
    • Tijdens de wedstrijd gelden de contactregels, zoals door de KNVB vastgesteld,
    • Wij vragen alle teams, eigen en bezoekende, al omgekleed naar het complex te komen. Dit zorgt ervoor dat voorafgaand aan de wedstrijd de kleedkamers zo min mogelijk gebruikt worden.
    • Maak alleen gebruik van de aan jouw team toegewezen kleedkamers. Elk JO19-team en de seniorenteams krijgen voor zover mogelijk 2 kleedkamers toegewezen. Voor JO19 en seniorenteams geldt dat elke kleedkamer door maximaal 8 spelers tegelijk gebruikt mag worden. De selectieteams krijgen te allen tijde 2 kleedkamers per team.
    • Beperk je aanwezigheid in de kleedkamer tot het hoogst noodzakelijke (omkleden en douchen).
    • De kleedkamers zijn voor JO19 en seniorenteams niet beschikbaar voor teambesprekingen. In de kantine is ook geen ruimte voor besprekingen van grotere groepen. Er zal voor dit soort besprekingen gebruik gemaakt moeten worden van de ruimte op het buitenterrein.
    • Blijf je na de wedstrijd nog even aanwezig? Dan ben je vanaf dat moment bezoeker. (Per 28/9/2020 na de wedstrijd direct terrein verlaten svp)
  • Ben je bezoeker? NB Per 28/9/2020 alleen rijders van uitteam welkom als bezoeker
    • Houdt op het gehele terrein afstand van andere mensen.
    • Er zijn toiletten beschikbaar in de kantine. Al in gebruik? Wacht dan in de gang.
    • De kantine is geopend; de keuken heeft een beperkt aanbod (broodjes ham/kaas/gezond en tosti’s).
    • Betaal je bestelling bij voorkeur met pin of SVS-betaalpas.
    • In de kantine is een looproute aangegeven. Houdt je daaraan.
    • In de kantine en op het terras is een beperkte hoeveelheid zitplaatsen beschikbaar. Maak daarvan gebruik.
    • SVS is een glasvrije vereniging. Wij serveren in petfles, papieren beker, blikje of een hardplastic beker. Respecteer die beslissing.
    • Indien er op plekken op het terrein te grote drukte ontstaat, dan kan het bestuur aanwijzingen geven om grotere afstand tot elkaar te nemen.
  • Hygiëne
    • In de kantine staat een zuil met ontsmettingsgel.
    • De handendroogmachine in het toilet is uitgeschakeld. Er worden geen (papieren) handdoeken beschikbaar gesteld.
    • Gooi je eigen afval in de beschikbare vuilnisbakken en kliko’s.
    • De toiletten en de tafels worden een enkele maal per dag gereinigd. Is dat niet genoeg? Vraag bij de bar om een oplossing.
    • Barmedewerkers kunnen een mondmasker en handschoenen dragen. Respecteer dat.
  • Aanwezigheidsregistratie
    • Registreer je aanwezigheid op ons terrein. Daarmee kan de GGD je bereiken indien er een besmettingsgeval wordt geconstateerd op ons terrein. Je helpt je zelf daarmee en ook andere mensen.
    • Wij ontvangen de registratiemelding in een blinde mailbox. Alleen als de GGD daarom vraagt zullen wij deze contactgegevens vrijgeven. Elke melding wordt na 14 dagen ongezien door ons vernietigd.

voor_vertrek_naar_de_voetbal.jpg