Laureus - "Alleen jij bepaalt"

Al bijna 3 jaar werkt SVS samen met Stichting Laureus aan het project "Alleen jij bepaalt".

Laureus Nederland wil de kracht van sport aanwenden om maatschappelijke problemen aan te pakken. Laureus Nederland ondersteunt projecten waarbij sport wordt ingezet als instrument voor het teweegbrengen van maatschappelijke veranderingen.

Het project ‘Alleen jij bepaalt’ biedt jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding.

Op dinsdag en donderdag van 16.30 tot 18.00 uur geven zij trainingen op het terrein van SVS.

De trainingen worden geleid door een hoofdtrainer (Sherallin Hendriquez) die beschikbaar is gesteld door Laureus.
SVS stelt de velden ter beschikking en zorgt voor een assistent trainer.

LAUREUS / AJB hoofdtrainster Sherallin Hendriquez (06) 425 10 031 laureus-ajb@svsvoetbal.nl
  assistent-train(st)er vacature

Meer info over dit project :

Alleen jij bepaalt wie je bent - Stichting Laureus Nederland Sport for Good Foundation Nederland