Aanvraagformulier informatie en/of proeftraining

Direct aanmelden als lid is soms best een grote stap. Daarom mag iedereen tot en met 18 jaar eerst 2x meetrainen bij SVS. Dat is fijn voor kind en ouder(s). Zo leren jullie de club wat beter kennen en kunnen jullie vragen stellen.

Meetrainen is gratis
Iedereen t/m 18 jaar mag 2x gratis meetrainen. Daarna kunnen jullie samen de keuze maken om lid te worden. Natuurlijk hopen we dat je dat doet! Aanmelden als lid kan met het inschrijfformulier nieuwe leden dat ook op onze website staat.

Aanmelden proeftraining
Aanmelden om mee te trainen of kennis te maken kan met het formulier hieronder. Let op! Dit is dus nog geen aanmelding als lid.

LET OP: MINIMALE LEEFTIJD VOOR AANMELDEN PROEFTRAINING IS 5,5 JAAR

Vul "géén" in als uw zoon/dochter nog niet bij een andere vereniging speelt, anders "naam vereniging + welk team)

Gegevens ouder/verzorger

Wat is Uw mailadres zodat we contact kunnen opnemen ?

Op welk telefoonnummer bent U bereikbaar ?

Geef straat en huisnummer op

Geef postcode en woonplaats op

* = verplicht