Algemene info over proeftraining en aanmelden nieuwe jeugdleden

Info over proeftraining en aanmelden nieuwe jeugdleden

Proeftrainingen en aanmelding nieuwe jeugdleden

Kinderen die willen weten hoe het voetballen bij SVS is en of dat iets voor hen zou zijn mogen 2 keer gratis en vrijblijvend komen proef-trainen om te kijken of het voetballen bij SVS bevalt.

Natuurlijk kun je ook eerst eens een kijkje komen nemen op het sportpark. Door de jeugd van SVS wordt op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond getraind en op zaterdag wedstrijden gevoetbald.

Vul voor het aanmelden voor een proef-training het aanvraagformulier informatie en/of proeftraining in.

Er wordt met jullie afgesproken bij welk team zal worden proefgetraind.
Proef-trainen is mogelijk vanaf de leeftijd van 5,5 jaar.

Jullie worden bij de eerste proeftraining ontvangen bij SVS en wegwijs gemaakt. Tijdens de proefperiode is het kind nog geen lid van SVS; het trainen is in de proefperiode dan ook op eigen risico.

Indien je ouder of verzorger bent van een schoolgaand kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dat vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdgenootjes, dan kan JFS (Jeugd Fonds Sport en cultuur) wellicht iets voor jouw kind betekenen. Kijk HIER voor meer informatie.

Praktische zaken tijdens proefperiode

Kleding: sportieve kleding en sportieve schoenen. Tijdens de proeftrainingen zijn scheenbeschermers en voetbalschoenen niet verplicht (maar wel fijn). Mocht het kind na de proefperiode lid worden dan SVS, dan zin vanaf dan scheenbeschermers en voetbalschoenen wel verplicht.

Het is fijn om voor tijdens de trainingen een flesje met water mee te nemen.

Lid worden na proefperiode

Aan het einde van de proefperiode wordt contact opgenomen om te informeren hoe het is bevallen en of het kind lid wil worden van SVS.

Om lid te worden dient dit Inschrijfformulier nieuwe leden worden ingevuld.

Wat verwachten wij van ouders van jeugdleden?

Voordat u besluit om uw kind lid te laten worden van SVS is het goed om te weten wat van ouders wordt verwacht. SVS is een vrijwilligersvereniging en kan niet zonder vrijwilligers en dus de hulp van ouders. Samen zijn we namelijk SVS!

Het is de bedoeling dat ouders bij toerbeurt rijden naar uitwedstrijden.

Verder zijn alle trainers bij de jeugd van SVS vrijwilligers, en bijna altijd ouders van spelers uit het team. Zeker bij de jongste jeugd wordt bij veel teams met name voor de begeleiding bij wedstrijden een beroep op ouders gedaan om, eventueel ook bij toerbeurt, het team van uw kind te begeleiden bij de wedstrijd. Hier is, zeker bij de jongere jeugd geen eigen voetbalervaring als ouders voor vereist. Daarnaast zoeken wij ook mensen die een bar- of keukendienst willen draaien, een wedstrijd willen fluiten of vlaggen, of als gastheer/gastvrouw op zaterdag dienst willen doen.

Plaatsing in een team na lid worden

Als uw kind na de proefperiode lid wordt, wordt bekeken in welk team het kind kan worden geplaatst.

In sommige is dat direct in een competitieteam. Dit is het geval wanneer er in een team van de leeftijdscategorie van uw kind nog plaats is. U gaat dan het normale contributietarief voor jeugdspelers betalen. Is er plaats, dan wordt door de coördinator van de leeftijdscategorie, in overleg met de technische commissie, bepaald in welk team uw kind wordt geplaatst. Het kan voor komen dat dit een ander team is dan het team waarmee is proefgetraind. Is dit het geval, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd.

Soms zitten de teams vol. Dan kan uw kind tot aan de eerstkomende winterstop (bij start in najaar) of zomerstop (bij start in voorjaar) alleen trainen, maar nog geen wedstrijden spelen. Is dit het geval, dan betaalt u een gereduceerd contributietarief (trainend lid) Wordt uw kind daarna alsnog in een team van de eigen leeftijdscategorie geplaatst en kunnen er vanaf dan ook wedstrijden op zaterdag worden gespeeld. Vanaf dan gaat u het normale contributietarief betalen.

Klik hier voor meer informatie over contributie.
Indien je ouder of verzorger bent van een schoolgaand kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dat vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdgenootjes, dan kan het JFS (Jeugd Fonds Sport en cultuur) wellicht iets voor jouw/uw kind betekenen. Kijk HIER voor meer informatie.

Wilt u weten hoe SVS omgaat met uw persoonsgegevens? Klik hier voor ons Privacybeleid