MO13-1 EN MO19-1 PAKKEN DE KNVB BEKER

20 mei 2017 22:30

Vandaag stond voor zowel SVS MO13-1 als voor SVS MO19-1 een erg belangrijke wedstrijd op het programma. Beide teams hadden zich namelijk geplaatst voor de finale van de KNVB Beker. De wedstrijden vonden vandaag plaats op het complex van ARC in Alphen aan den Rijn.

Vanmorgen in alle vroegte vertrok SVS MO13-1 naar Alphen, want om 10:00 moesten zij de finale spelen tegen sv Hillegom MO13-1. Na 2 keer op voorsprong te zijn gekomen moesten penalty's de beslissing brengen, want na 60 minuten stond er 2-2 op het scorebord. De meiden van MO13-1 waren beter op dreef dan die van de tegenstander, want zij wonnen de strafschoppenserie, en daarmee waren zij winnaar van de beker.

Op 5 juni speelt SVS MO13-1 ook nog de finale van de Voetbal Rotterdam Abel Cup.
Tegenstander is dan De Jonge Spartaan MO13-1.

SVS MO19-1 mocht wat langer uitslapen, want zij moesten pas vanmiddag om 15:00 uur spelen tegen XerxesDZB MO19-1.  Vlak voor rust namen zij een 0-1 voorsprong, en gaven die uiteindelijk niet meer weg, en ook zij wonnen dus de KNVB beker.

Bij terugkomst op de vereniging werden zij nog onthaald met muziek en een patatje met door de nog aanwezige spelers van ZA1 en  JO15 die daar nog aanwezig waren.

Het bestuur feliciteert alle speelsters en begeleiding van zowel MO13-1 als MO19-1 met het behalen van dit fraaie resultaat.

Voor SVS MO19-1 staat er woensdag wederom een heel belangrijke wedstrijd op het programma. Om 19:00 uur spelen zij dan de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen DoCos MO19-1, en als zij deze wedstrijd ook winnend weten af te sluiten kunnen zij ook nog kampioen worden in de Hoofdklasse. Natuurlijk zou het leuk zijn als er veel supporters komen om hun aan te moedigen.

Ook SVS MO19-1 is nog in de race voor de Voetbal Rotterdam Abel Cup. Op woensdag 31 mei spelen zij hiervoor de halve finale tegen ASW MO19-1.

Wij wensen beide teams in ieder geval veel succes.