SVS doet mee met de week van de scheidsrechter

30 september 14:00  Van 1 tot 9 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Zonder scheids, geen wedstrijd is een veel gehoorde kreet. Ook bij ons is het iedere week weer zoeken, vragen en smeken om scheidsrechters te vinden die de wedstrijden kunnen begeleiden.meer »

"Operatie Timo - De Documentaire"

30 september 9:00  "Operatie Timo - De Documentaire" is begonnen. Met op 8 oktober de 1e sportieve missie: opnamedag op SVS tijdens een speciale oefenwedstrijd tussen SVS JO17-1 en cvv Zwervers JO17-1meer »

Zichtbaarheid spelersnaam + foto op voetbal.nl app en onze eigen website

20 september 21:45  Momenteel zien wij dat toch veel leden helaas op “afgeschermd” staan en dus ook niet zichtbaar zijn op de teampagina’s. Dat is natuurlijk een beetje zonde. De zichtbaarheid dient minimaal op "beperkt" te staan voor onze website en voor de voetbal.nl app om deze zo goed mogelijk te laten functioneren! Via de instellingen in het menu van de Voetbal.nl app of voetbal.nl website kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van SVS.meer »

Vervanging Edwin Knops

19 september 16:30  Op 2 september is bekendgemaakt dat Edwin Knops zijn functie binnen het bestuur binnenkort zal neerleggen. Het doet ons genoegen jullie te kunnen informeren dat we inmiddels opvolging hebben gevonden.meer »

Samenwerking SVS en voetbalschool “Playbetter”

15 september 15:00  In Augustus 2022 zijn wij gestart met een samenwerking tussen voetbalvereniging SVS en voetbalschool “Playbetter” van oprichter Dave Vader. Op donderdag 25 augustus is “Playbetter” gestart met een proeftraining op ons complex bij SVS. meer »

Statiegeld op kleine plastic flesjes, doneer aan de club!

15 september 12:30  Sinds 1 juli 2021 zit er € 0,15 statiegeld op kleine plastic flessen frisdrank en water. Dit statiegeldsysteem bevordert het hergebruik van plastic flessen en helpt zwerfafval te verminderen. Indien je het statiegeld retour wilt, kan je er altijd voor kiezen om het flesje mee te nemen en het in te leveren op een plek waar statiegeld wordt uitbetaald. Sportlocaties mogen als enige innamelocatie de statiegeld-opbrengst gebruiken ten gunste voor de clubkas.meer »

ZOMERWEEKEND 2021 : IT GIET OAN ofwel HET GAAT DOOR!

24 juni 20:45  We weten het nu zeker: SVS Zomerweekend ‘NO LIMIT’ gaat door! In de voorbereidingen worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet om straks helemaal klaar te zijn voor een fantastisch weekend.meer »

PERSONELE MUTATIES IN HET BESTUUR

12 juni 11:15  Gedurende dit seizoen hebben enkele bestuursleden aangegeven dat zij na dit seizoen willen gaan stoppen met hun activiteiten voor SVS. meer »

2064x gelezen