Team-nieuws JO11-4 - SVS

Welkom op de teampagina van SVS E4.  U kunt ons ook volgen op Facebook.

Van de voorzitter

27 januari 21:30  Deze week was een bijzondere week. Afgelopen woensdag is geconstateerd dat vandalen de verwarmingsradiator van kleedkamer 8 van de muur hebben getrokken. Hoewel direct melding is gemaakt bij Sportief Capelle als beheerder van de kleedkamers kon dit niet direct gemaakt worden. Dat betekent dat het gehele kleedkamergebouw niet verwarmd kan worden. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de douches. Laten we met zijn allen blijven opletten op personen die niets op de vereniging te zoeken hebben, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.meer »

Jeugdvoetbal dagen bij SVS in de voorjaarsvakantie

11 januari 21:45  Jeugdvoetbalopleiding organiseert, op het complex van SVS Voetbalvereniging in Capelle aan den Ijssel, tijdens de voorjaarsvakantie, een uniek tweedaags voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 2 en vrijdag 3 maart 2023.meer »