Team-nieuws JO11-4 - SVS

Team-nieuws JO11-4

Team-nieuws JO11-4Welkom op de teampagina van SVS E4.  U kunt ons ook volgen op Facebook.Van de voorzitter

27 januari 21:30  Deze week was een bijzondere week. Afgelopen woensdag is geconstateerd dat vandalen de verwarmingsradiator van kleedkamer 8 van de muur hebben getrokken. Hoewel direct melding is gemaakt bij Sportief Capelle als beheerder van de kleedkamers kon dit niet direct gemaakt worden. Dat betekent dat het gehele kleedkamergebouw niet verwarmd kan worden. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de douches. Laten we met zijn allen blijven opletten op personen die niets op de vereniging te zoeken hebben, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.meer »

145x gelezen

Jeugdvoetbal dagen bij SVS in de voorjaarsvakantie

11 januari 21:45  Jeugdvoetbalopleiding organiseert, op het complex van SVS Voetbalvereniging in Capelle aan den Ijssel, tijdens de voorjaarsvakantie, een uniek tweedaags voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 2 en vrijdag 3 maart 2023.meer »

271x gelezen

Competitie-indeling + programma voorjaar tbv O7 t/m O20 + 2e en O23

24 december 6:15  De competitie-indeling voor de 3e fase voor O7 t/m O20 is bekend, net als de indeling voor de 2e fase voor het 2e en O23. De nieuwe poule-indelingen en het bijbehorende wedstrijdprogramma zijn vanaf nu ook te vinden in de wedstrijdzakenapp, de voetbal.nl-app, en natuurlijk op onze website en onze eigen club-app van voetbalassist.nl.meer »

303x gelezen

Ron Luijten nieuwe hoofdtrainer SVS seizoen 2023-2024

22 december 14:30  Het bestuur is blij en verheugd dat zij in de persoon van Ron Luijten een nieuwe hoofdtrainer voor de herenselectie heeft gevonden voor het seizoen 2023-2024. Ron Luijten is geen onbekende in de regionale voetbalwereld. Momenteel is Ron Luijten hoofdtrainer bij vv Nieuwerkerk dat ook in de 2e klasse F speelt. Begin deze maand was al bekend geworden dat hij daar, in goed overleg, aan het einde van het lopende seizoen zou stoppen.meer »

511x gelezen

Even voorstellen ......

19 december 20:15  Op 12 december jl. ben ik gekozen tot voorzitter van jullie vereniging. Voor alle mensen die mij nog niet kennen zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Leendert de Bruin, 51 jaar en samenwonend met Ada en haar twee zonen.meer »

452x gelezen

Zaterdag 14 januari 2022 Nieuwjaarsreceptie SVS

17 december 11:00  Het bestuur van SVS wil u graag uitnodigen voor onze nieuwjaarsreceptie. Deze zal worden gehouden op zaterdag 14 januari vanaf 16.00 uur. Als vereniging willen wij samen met onze leden, supporters, ouders, vrijwilligers, sponsoren, relaties en belangstellenden proosten op het nieuwe jaar. Wij hopen u te mogen treffen op zaterdag 14 januari 2023.meer »

371x gelezen

Nieuwjaarswens SVS

17 december 10:45  SVS wenst alle leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren, relaties, supporters en belangstellenden fijne feestdagen en een gezond, voorspoedig en sportief 2023. meer »

348x gelezen

Leendert de Bruin gekozen tot nieuwe voorzitter van SVS

13 december 16:15  Op de maandagavond 12 december gehouden algemene ledenvergadering, is Leendert de Bruin met algemene stemmen gekozen tot de nieuwe voorzitter van SVS. Leendert volgt daarmee Dick Vlasblom op die na drie jaar, vanwege andere werkzaamheden die veel tijd zijn gaan vragen, de voorzittershamer neer moet leggen.meer »

411x gelezen

TRAININGSSTOP ZOMERMAANDEN

2 juni 9:30  WANNEER ZIJN DE LAATSTE TRAININGEN DIT SEIZOEN? WANNEER STARTEN DE TRAININGEN VAN JOUW TEAM(S) IN HET NIEUWE SEIZOEN? IS DE KANTINE (NOG) WEL OPEN? Zoals ieder jaar komt er een eind aan het seizoen, zo ook aan dit huidige seizoen 2021-2022. Dit seizoen is ook nu weer met de nodige hobbels verlopen, maar volgens mij is het ondanks een paar problemen toch een leuk seizoen geweest. meer »

677x gelezen

DICK VLASBLOM WERKT AAN EEN NOG BETER SVS

19 mei 10:00  Dick Vlasblom hoeft zich niet te vervelen als voorzitter van SVS. Aan ideeën en plannen is er geen gebrek op sportpark Schenkel. Lang leve het vroegpensioen, want dat stelt Dick Vlasblom in staat om voldoende tijd te steken in de voetbalvereniging die hij sinds 2019 leidt. “Er gaan best veel uren zitten in het bestuurlijke werk”, weet hij uit ervaring. “Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel voorzitters of met pensioen zijn of alleen nog parttime werken.”meer »

619x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!