Bekijk voorlopige teamindeling Jeugd seizoen 2022-2023

Bekijk voorlopige teamindeling Jeugd seizoen 2022-2023

26 juni 2022 23:45


Met de huidige kennis van de spe(e)l(st)ers (deels ervaringen, deels het speler volgsysteem en voor een deel gebruiken we ook nog de maand augustus daarvoor) hebben we een voorlopige teamindeling gemaakt. Met die voorlopige teamindeling in de hand willen we vanaf maandag 8 augustus 2022 de trainingen weer gaan starten volgens het binnenkort te publiceren nieuwe trainingsschema.

Link naar : ”VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN 2022-2023”

Aan de hand van de bovengenoemde opgedane kennis en de komende oefenperiode zullen we naar een afronding komen en zo naar een meer definitieve indeling van de selecties en overige teams komen. De nieuw aangestelde selectietrainers zullen hierin leidend zijn en gaan met de overige trainers in overleg of dit de juiste indeling is. Op deze wijze komen we uiteindelijk tot een zeer weloverwogen teamindeling.

Zoals al eerder vermeld worden de indelingen heel overwogen gemaakt. Nu kan het voorkomen dat een speler en/of ouder/verzorger teleurgesteld is of vragen heeft omtrent de indeling. Neem dan contact op met de trainer van het team waar je ingedeeld bent en ga het gesprek op een normale maar vooral respectvolle manier aan. Doe dit dus persoonlijk en niet in een groepsapp. In een persoonlijk gesprek kan de trainer altijd vragen beantwoorden omtrent de indelingen en zo eventueel ongenoegen wegnemen.

Ook willen wij nogmaals een beroep doen op ouders om zich beschikbaar te stellen als trainer, leider of anderszins voor het nieuwe seizoen. Er zijn nog teams die geen trainer/leider hebben (zie teamindelingen) en wij zoeken jullie hulp als vrijwilligers bij deze teams. U kunt zich aanmelden bij een van de groepscoördinatoren (zie menuonderdeel "WIE IS WIE >> COÖRDINATOREN" op onze website.

Mocht het zo zijn dat je nergens jouw naam kunt vinden neem dan contact op met de betreffende coördinator.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!