Vrijdag 9 december: Nederland - Argentinië op groot scherm

3 december 21:15  Volgende week vrijdagavond 9 december gaat de kantine + keuken om 18:00 uur open en kan de kwartfinalewedstrijd van Oranje (aanvang 20:00 uur) ook weer gekeken worden op het grote scherm. meer »

Gezellige drukte in kantine SVS tijdens Nederland - Verenigde Staten

3 december 17:00  Na het zelf voetballen is het vandaag extra leuk om gezellig met elkaar de wedstrijd Nederland - Verenigde Staten te kijken in de kantine van SVSmeer »

Sinterklaas en Pieten op bezoek bij SVS (inclusief foto's)

1 december 16:15  Beste Kinderen en Ouders, Woensdag 30 November was het zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen naar SVS. De pieten wilde graag voetballen en daarom hebben zij een gemixt toernooi gespeeld met de kinderen van de club! En dat was een succes! Er waren ook broertjes en zusjes mee en onder het mom van veel gegil en gelach, maar ook qua voetbalkwaliteiten was het een groot succes.meer »

Donderdag 15 december Kerstklaverjassen bij SVS

28 november 20:15  Op donderdag 15 december gaan we weer kerstklaverjassen! De afgelopen 2 jaar was dit helaas niet mogelijk, maar nu gaan we er weer wat leuks van maken. Het toernooi begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. meer »

Capelse sportverenigingen in zwaar weer door stijgende prijzen: ‘Eerst corona en nu dit’

27 november 7:00  Meer dan een kwart van de amateurclubs in Nederland overweegt de faciliteiten de komende winter deels of volledig te sluiten vanwege de hoge energieprijzen, dat blijkt uit een enquête van de stichting Register van Verenigingsbestuurders (RVVB). Ook Capelse sportclubs lijden onder de hoge energiekosten. Zo gaan de energierekeningen van vv Capelle en cvv Zwervers van ongeveer 25 duizend euro naar 100 duizend euro en zag SVS zich genoodzaakt om een tijdelijke toeslag van €20 bovenop de contributie te rekenen.meer »

SUPER SATURDAY : Zaterdag 5 november aftrap 40 jarig jubileum SVS

26 oktober 23:45  Op 1 april 2023 bestaan we 40 jaar en het gehele seizoen hebben we activiteiten ingepland om hier bij stil te staan. Aanstaande zaterdag 5 november verwachten we de nodige toeschouwers bij de wedstrijd SVS 1 - Sparta 1. Een mooie gelegenheid om wat extra's te doen.meer »

Competitie-indeling fase 2 bekend

19 oktober 16:15  De competitie-indeling voor de 2de fase van de jeugdcompetities is gepubliceerd. De nieuwe poule-indelingen zijn te vinden op Voetbal.nl, zowel op de website als in de app.meer »

Speler Volg Systeem - beoordeling ontwikkeling spelers

14 oktober 21:45  Het nieuwe seizoen is al weer een paar weken aan de gang. Na een aantal Corona-jaren stellen we nu weer de ontwikkeling van jeugdspelers voorop. De ontwikkelingen van onze spelers en speelsters worden vastgelegd in ons eigen Speler Volg Systeem. De trainers zijn gevraagd om dit systeem nu voor de eerste keer in te vullen.meer »

EHBO-vaardigheden leren: gewoon op de vereniging zelf

10 oktober 12:15  Kosteloos meedoen aan een EHBO-avond? Voorzitter van voetbalvereniging SVS, Dick Vlasblom, is zeer te spreken over deze mogelijkheid die Sportief Capelle biedt aan de vrijwilligers van zijn vereniging. Dit voorjaar was deze mogelijkheid er voor het eerst en dit najaar krijgt het een vervolg. “Bij SVS hadden zich wel 12 vrijwilligers aangemeld, zodoende kwam de EHBO-docent naar de vereniging, en konden we de les volgen in de voetbalkantine. Een fantastisch aanbod.”meer »

Timo krijgt nieuwe nier en documentaire

7 oktober 8:30  Timo van der Well werd in zijn jonge leven geconfronteerd met ernstig nierfalen. Voetballen in de JO17-1 van SVS is zijn uitlaatklep. Er is hoop op een betere toekomst, met de nier van zijn vader die jarenlang bij de Capelse club zijn trainer was.meer »