Usportfor : live wedstrijden meekijken SVS Capelle

17 september 16:15  Vanaf vandaag is het mogelijk om wedstrijden van SVS Capelle van veld 1 live te bekijken via de app Usportfor. Usportfor en VoetbalAssist hebben de handen ineengeslagen om ook amateur en jeugdwedstrijden makkelijk zichtbaar te maken. De beelden van de automatische camera van Usportfor worden geïntegreerd met de website en communicatie oplossingen van VoetbalAssist. meer »

SPAREN VOOR DE CLUBKAS VAN SVS TERWIJL JE BOODSCHAPPEN DOET

10 september 20:45  Er zijn op dit moment diverse acties van supermarktketens waarbij er gespaard kan worden voor de clubkas van SVS. Natuurlijk zijn wij blij met deze acties en vertrouwen er dan ook op dat velen van jullie deel willen nemen aan deze acties. Doe dus mee en geef SVS een steuntje in de rug.meer »

EVEN VOORSTELLEN : NIEUWE JEUGDVOORZITTER

10 september 18:00  Aan het eind van vorig seizoen is Patricia Bear helaas gestopt met haar werkzaamheden als jeugdvoorzitter. Inmiddels hebben we een goede opvolger kunnen vinden. Leendert de Bruin zal haar taken overnemen en zal bij de aankomende ledenvergadering worden voorgedragen als de nieuw jeugdvoorzittermeer »

VOETBALLEN "OM HET ECHIE" - START SEIZOEN 2021-2022

4 september 7:45  Vandaag mogen we, na een hele lange tijd, dan eindelijk weer "om het echie" voetballen. Alle teams spelen of hun eerste beker- of hun eerste competitiewedstrijd. Laten we er met zijn allen voor gaan om er een mooi en leuk seizoen van te maken. meer »

KANTINE IS TIJDENS TRAININGEN GEWOON OPEN, EN DE KOFFIE STAAT KLAAR

23 augustus 18:00  Nu bijna alle teams weer van start zijn (of gaan) is tijdens de trainingen onze kantine uiteraard ook weer gewoon open. De keuken is (zoals gebruikelijk) 's avonds NIET geopend, maar de bar is open en de koffie, thee of wat dan ook staat weer voor jullie klaar. meer »

NOODKREET : VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

16 augustus 20:15  Deze week worden de trainingen voor de meeste teams weer opgestart. Het lijkt dat we het komend seizoen weer als vanouds onze wedstrijden kunnen spelen zonder veel beperkingen door het corona virus. Uiteraard houden we ons aan de basisregels, we houden 1,5 meter afstand en in de kantine blijven we zoveel mogelijk zitten. meer »

TRAININGSSCHEMA SEIZOEN 2021-2022 BEKEND

10 augustus 22:00  In het nieuwe seizoen starten de trainingen weer overeenkomstig het trainingsschema 2021-2022. Alle teams behalve de herenselectie (die zijn reeds gestart op dinsdag 3 augustus 2021) kunnen vanaf maandag 16 augustus 2021 van start.meer »

VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN JEUGD SEIZOEN 2021-2022 BEKEND