Team-nieuws JO17-3

Team-nieuws JO17-3

De beweegredenen van Louis van Gaal: "Hij wil nog ��n keer iets teruggeven"

Vandaag om 11:09  In ELF 9 gingen we op zoek naar de beweegredenen van de nieuwe bondscoach. Wat beweegt een man om zijn pensioen in de verrukkelijke Algarve te verruilen voor een functie die een mens opslokt, onder druk zet en het risico meedraagt op mislukking? We kunnen dat in elk geval goed aan Robert Heukels vragen, want hij schreef tot twee maal toe een boek over de Amsterdammer. Hieronder een fragment uit het verhaal zoals verschenen in ons vorige nummer. meer »


Samenvatting Fortuna Sittard - Ajax

Vandaag om 9:15  Zonder met de ogen te knipperen won Ajax dinsdagavond ook in Sittard. De kampioen was met 0-5 een maat of zeventien te groot voor de niet eens veel fouten makende Limburgers. Dit zijn de hoogtepunten, met speciale aandacht voor het vijfde doelpunt! meer »


De slimste mens met? Bas Kuipers

Gisteren om 15:43  Dat de Heineken-ontvoering best een lezenswaardig boek is, maakt voor de perceptie allang niet meer uit. Het werk van wijlen Peter R. de Vries is uitgegroeid tot symbool van de weinig ontwikkelde voetballer. Om dat beeld onderuit te halen gaan we verder met de serie De Slimste Mens Met… Voor de derde editie kruist verslaggever Tim Beck de degens met Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers (27). meer »


Eredivisie: speelronde 6. Deze wedstrijden mag je niet missen!

Gisteren om 15:42  De eerste midweekse speelronde van het seizoen gaat dinsdagavond van start. Er staat een aantal mooie affiches op het programma die op het scherpst van de snede gespeeld gaan worden. Aanhaken in de top, op zoek naar het linkerrijtje, van die hatelijke laatste plek af; de belangen zijn groot. Wij zetten de mooiste wedstrijden voor je op een rijtje. meer »


Vangelis & Vasilios Pavlidis: van stapelbed in slaapkamer naar samen spelen in stadion

Gisteren om 12:24  Het gezamenlijke doel voor dit seizoen is duidelijk: ze willen minstens één keer samen op het veld staan tijdens een Eredivisieduel. Vangelis en Vasilios Pavlidis streken afgelopen zomer neer bij AZ. De eerste als beoogd eerste spits, de tweede als verdediger voor de toekomst. ELF Voetbal bracht ze samen om te praten over hun jeugd in Thessaloniki, die ene goal van Angelos Charisteas en hun keuze voor AZ. meer »


Lionel Messi en zijn moeizame start bij Paris Saint-Germain

20 september 2021 16:00  Deze zomer veranderden de twee beste spelers ter wereld van club. Terwijl Cristiano Ronaldo wekelijks schittert bij Manchester United, verloopt de start van Lionel Messi in het shirt van Paris Saint-Germain minder vlot. Ook tegen Olympique Lyon ging het niet vanzelf voor de Argentijn. meer »


Timber, Max en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 5

20 september 2021 12:00  Speelronde nummer vijf in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »


Tips om het maximale uit jouw voetbaltraining te halen

20 september 2021 10:00  Voetbal is een teamsport. Dus als je tijdens een voetbalwedstrijd niet zo goed presteert, is dat niet alleen voor jezelf heel vervelend. Ook je teamgenoten hebben daar last van. En het kan gevolgen hebben voor de stand in het klassement. Dat wil je natuurlijk voorkomen en daarom train je hard. Je wilt het maximale uit je voetbaltraining halen. Wat kun je doen om net dat beetje extra te geven? Lees hier hoe je de beste prestaties tijdens je voetbaltraining neer kunt zetten. meer »


Samenvatting PSV - Feyenoord (0-4)

20 september 2021 7:00  PSV is zondagmiddag tegen een flinke zeperd aangelopen. De ploeg van Roger Schmidt, wie wederom veel kritiek kreeg op zijn wisselbeleid, ging in eigen huis met 0-4 onderuit tegen Feyenoord. Jens Toornstra, Bryan Linssen en Cyriel Dessers zorgden voor de Rotterdamse treffers.  meer »


Een blessure opgelopen en toch doortrainen? Dat kan meestal gewoon!

20 september 2021 0:00  Bij voetballen trek je sprintjes, maak je korte wendingen en ren je veel. De belasting op je gewrichten en spieren is enorm. Een blessure oplopen is niemand onbekend die zoveel traint. Gelukkig kun je door het dragen van sportcompressiekleding een blessure vaak voorkomen. Toch last van je enkel of knie? Dan kun je een goede sport brace dragen en meestal gewoon verder trainen. meer »


Meer nieuws

18 september 2021 23:20 Samenvatting Ajax - Cambuur (9-0)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!