KWALITEIT EN PASSIE IN “DE KUIP”

26 maart 14:45  Kwaliteit en passie. Daar kom ik op uit als ik terugdenk aan mijn bezoekje aan De Kuip. En nee, het gaat niet over voetbal…meer »

GEEN PUBLIEK BIJ OEFENWEDSTRIJDEN

24 maart 21:15  De persconferentie van deze week bracht niet de versoepeling die we hadden gehoopt, met uitzondering van de avondklok die vanaf 31 maart om 22.00 uur ingaat. Dit geeft wat meer mogelijkheden om langer te trainen, met name voor de senioren. We zullen zo spoedig mogelijk een nieuw trainingsschema bekend maken.meer »

Vaccinaties in Sporthal Schenkel

19 maart 12:30  Op 18 maart is de GGD begonnen met het vaccineren in Sporthal Schenkel. De eerste dag heeft men 433 mensen gevaccineerd. Dit wordt de komende periode opgeschaald naar ca 1.200 vaccinaties per dag. Er wordt 7 dagen per week, van 09.00 tot 16.30 uur gevaccineerd.meer »

Corona update (17) : Aanpassing trainingsschema per dinsdag 2 maart 2021 ivm trainen Senioren <27

26 februari 12:45  Beste trainers, spelers en ouders, Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest, en er zijn ook weer veranderingen omtrent de corona maatregelen. Gelukkig deze keer een iets positiever besluit voor SVS, want de leeftijdsgrens voor wat betreft sporten in groepsverband is opgetrokken. Iedereen tot 27 jaar mag vanaf woensdag 3 maart 2021 in groepsverband buiten sporten. Net als eerder geldt dit alleen voor trainingen en onderlinge clubwedstrijden, dus niet voor wedstrijden tegen andere verenigingen. Op dinsdag 2 maart 2021 trainen de herenselectie en JO19-1 al wel, maar dan nog in 2-tallen meer »

OEFENWEDSTRIJDEN OP ZATERDAG (EN TRAININGEN)

25 februari 15:15  Na de vorstperiode kunnen we sinds vorige week weer trainen en oefenwedstrijden spelen op zaterdag. Deze week heeft de regering besloten dat teamsporten tot 27 jaar weer is toegestaan. Helaas mogen oudere spelers nog niet trainen en/of oefenwedstrijden spelen. We begrijpen dat dat voor deze groep een teleurstelling is. Maar, laten we blij zijn met hetgeen wat wel kan.meer »

2046x gelezen

WE MOGEN WEER

17 februari 10:30  Na een periode van strenge vorst mogen we de kunstgrasvelden weer in gebruik nemen. In overleg met Sportief Capelle en de consul mogen we vanaf nu dan ook met onze jeugd weer "de wei in". meer »

DEZE WEEK GEEN TRAININGEN ☃️❄ UPDATE : OOK ZATERDAG GEEN OEFENWEDSTRIJDEN CQ TRAININGEN

7 februari 12:00  Vanaf zondag hebben we al kunnen genieten van prachtig winterweer met veel sneeuw. Het gevolg is wel dat er voorlopig niet op de voetbalvelden gespeeld kan worden. Zolang er sneeuw op de kunstgrasvelden ligt, kan en mag er niet getraind worden. meer »

KNVB wil seizoen afsluiten met KNVB Regio Cup

2 februari 13:45  De KNVB wil voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. Dit gebeurt in elk geval voor de Categorie B** (senioren en junioren) en alle pupillen teams.meer »

SPELREGELBEWIJS SEIZOEN 2021/’22; HAAL HET NU!

16 januari 12:15  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2021/’22 de tijd om het spelregelbewijs te halen. Juist nu kunnen de spelers en speelsters aan de slag omdat er vanwege het coronavirus de eerstkomende tijd helaas nog niet gevoetbald kan worden. Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2021/‘22 namelijk niet voetballen. meer »

Corona update (16) : Corona maatregelen vanaf 18 januari

14 januari 22:30  De persconferentie van de minister president op dinsdag 12 januari geeft ons geen aanleiding om het huidige tijdelijke trainingsschema aan te passen. Wel heeft het bestuur besloten om vanaf zaterdag 23 januari weer (onderlinge) oefenwedstrijden te laten spelen.meer »