Gezocht ! Jeugdspelers die SVS komen versterken

Gezocht ! Jeugdspelers die SVS komen versterken

16 mei 2021 20:15


SVS is op zoek naar jeugdspelers die volgend seizoen de teams komen vergroten. Het jeugdbestuur is druk bezig met de teamindeling voor het seizoen 2021/2022. De diverse teams kunnen volgende jaar wel weer het veld op, maar de meeste teams kunnen nog wel extra spelers gebruiken. Daarnaast is er voor de allerjongste jeugd (vanaf 5 jaar) de mogelijkheid om mee te doen met de Mini’s.

Kom je uit de omgeving van Capelle aan den IJssel of Rotterdam-Oost en hou je van voetbal, kun je voetballen of wil je leren voetballen of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe kans en/of een nieuw team, kom dan kennismaken met SVS in de maand juni.

Voetbal je al bij SVS en vind je het leuk om één van je vrienden kennis te laten maken met SVS, neem deze dan gerust mee naar de training.

Vanaf maandag 17 mei kan er gratis en vrijblijvend 2 x meegetraind worden. Je bent bijzonder welkom bij SVS. 

Nieuwsgierig? Trek dan je voetbalschoenen aan en ga op een van de trainingsdagen naar SVS, Sportpark Schenkel in Capelle aan den IJssel.

De trainingstijden staan op onze website. Voor eventuele vragen of informatie met betrekking tot SVS en de trainingen kun je een mailtje sturen met je vraag naar inschrijvingen@svsvoetbal.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!