Team-nieuws

Team-nieuws

Usportfor : live wedstrijden meekijken SVS Capelle

17 september 16:15  Vanaf vandaag is het mogelijk om wedstrijden van SVS Capelle van veld 1 live te bekijken via de app Usportfor. Usportfor en VoetbalAssist hebben de handen ineengeslagen om ook amateur en jeugdwedstrijden makkelijk zichtbaar te maken. De beelden van de automatische camera van Usportfor worden geïntegreerd met de website en communicatie oplossingen van VoetbalAssist. meer »

383x gelezen

SPAREN VOOR DE CLUBKAS VAN SVS TERWIJL JE BOODSCHAPPEN DOET

10 september 20:45  Er zijn op dit moment diverse acties van supermarktketens waarbij er gespaard kan worden voor de clubkas van SVS. Natuurlijk zijn wij blij met deze acties en vertrouwen er dan ook op dat velen van jullie deel willen nemen aan deze acties. Doe dus mee en geef SVS een steuntje in de rug.meer »

152x gelezen

VOETBALLEN "OM HET ECHIE" - START SEIZOEN 2021-2022

4 september 7:45  Vandaag mogen we, na een hele lange tijd, dan eindelijk weer "om het echie" voetballen. Alle teams spelen of hun eerste beker- of hun eerste competitiewedstrijd. Laten we er met zijn allen voor gaan om er een mooi en leuk seizoen van te maken. meer »

208x gelezen

KANTINE IS TIJDENS TRAININGEN GEWOON OPEN, EN DE KOFFIE STAAT KLAAR

23 augustus 18:00  Nu bijna alle teams weer van start zijn (of gaan) is tijdens de trainingen onze kantine uiteraard ook weer gewoon open. De keuken is (zoals gebruikelijk) 's avonds NIET geopend, maar de bar is open en de koffie, thee of wat dan ook staat weer voor jullie klaar. meer »

252x gelezen

NOODKREET : VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

16 augustus 20:15  Deze week worden de trainingen voor de meeste teams weer opgestart. Het lijkt dat we het komend seizoen weer als vanouds onze wedstrijden kunnen spelen zonder veel beperkingen door het corona virus. Uiteraard houden we ons aan de basisregels, we houden 1,5 meter afstand en in de kantine blijven we zoveel mogelijk zitten. meer »

518x gelezen

TRAININGSSCHEMA SEIZOEN 2021-2022 BEKEND

10 augustus 22:00  In het nieuwe seizoen starten de trainingen weer overeenkomstig het trainingsschema 2021-2022. Alle teams behalve de herenselectie (die zijn reeds gestart op dinsdag 3 augustus 2021) kunnen vanaf maandag 16 augustus 2021 van start.meer »

1001x gelezen

VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN JEUGD SEIZOEN 2021-2022 BEKEND

19 juli 22:45  Met de huidige kennis van de spe(e)l(st)ers (deels ervaringen, deels het speler volgsysteem en voor een deel gebruiken we ook nog de maand augustus daarvoor) hebben we een voorlopige teamindeling gemaakt. Met die voorlopige teamindeling in de hand willen we vanaf maandag 16 augustus 2021 de trainingen weer gaan starten volgens het binnenkort te publiceren nieuwe trainingsschema.meer »

904x gelezen

PERSONELE MUTATIES IN HET BESTUUR

12 juni 11:15  Gedurende dit seizoen hebben enkele bestuursleden aangegeven dat zij na dit seizoen willen gaan stoppen met hun activiteiten voor SVS. meer »

1452x gelezen

OOK SVS IS ER KLAAR VOOR

4 juni 11:00  Je bent welkom. Welkom als je al lid bent van een van de mooie verenigingen die Capelle rijk is. Maar ook welkom als je eens wilt kijken of het iets voor jou is. Want de Capelse sport is er klaar voor! meer »

1252x gelezen

PARKEREN OP WEDSTRIJDDAGEN

3 juni 21:15  Vanaf zaterdag 5 juni begint de regio cup voor jeugdspelers tot O17. Iedereen staat te trappelen om eindelijk weer eens wedstrijden tegen andere verenigingen te kunnen spelen. Ondanks dat veel tegenstanders uit de regio komen, verwachten we veel bezoekers die hun auto willen parkeren bij SVS. We verwachten dat dit wat problemen kan geven omdat ook de vaccinatie locatie in Sporthal Schenkel gebruik maakt van onze parkeerplaats.meer »

1157x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!