Team-nieuws MO19-2

NIEUWE KEEPERSTRAINER VOOR DE JONGENS EN MEISJES JEUGD

Gisteren, 16 oktober 19:00  Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel zullen hebben vernomen hebben we afscheid genomen (met elkaars instemming) van Kelly van Rij-Hermsen als keeperstrainer. Gelijk staan we bij zo’n wijziging direct voor het dilemma hoe gaan we dit zo goed mogelijk oplossen. Via Jordy van Geet werden wij in contact gebracht met zijn vriend Ischa Dokter. meer »

SPAREN VOOR DE CLUBKAS VAN SVS : DE AH ACTIE IS VOORBIJ, MAAR DE PLUS GAAT NOG EVEN DOOR

9 oktober 20:45  De actie van AH waarbij er gespaard kon worden voor de clubkas van SVS is inmiddels afgelopen, maar de actie van PLUS gaat nog even door. Natuurlijk zijn wij blij met deze acties en vertrouwen er dan ook op dat velen van jullie deel willen nemen aan deze acties. Doe dus mee en geef SVS een steuntje in de rug.meer »

CORONA UPDATE (22) : Corona maatregelen per 25 september 2021

24 september 8:45  Vanaf 25 september heeft de overheid de coronamaatregelen verder versoepeld. Vanaf zaterdag is het o.a. niet langer nodig 1,5 meter afstand te houden, maar in de horeca wordt wel het coronatoegangsbewijs verplicht.meer »

COLLEGA'S GEZOCHT M/V : IK GA FLUITEN

22 september 19:15  Hey heb jij zin om te komen fluiten bij onze club? En ervoor zorgen dat iedereen met plezier van het veld stapt? Dat kan. meer »

Vacatures Hoofdtrainer selectie JO8 en assistent-trainers JO8 pupillen

22 september 10:45  SVS is met spoed op zoek naar een hoofdtrainer voor de selectie van JO8 en assistent-trainers voor alle JO8 teams. Wij hebben op dit moment 3 volledige JO8-teams (allen met zeer talentvolle kinderen), die helaas nog niet voorzien zijn van trainers. meer »

Usportfor : live wedstrijden meekijken SVS Capelle

17 september 16:15  Vanaf vandaag is het mogelijk om wedstrijden van SVS Capelle van veld 1 live te bekijken via de app Usportfor. Het gaat dan wel om wedstrijden die op een heel veld gespeeld worden. Wedstrijden op half veld kunnen helaas niet worden uitgezonden. Usportfor en VoetbalAssist hebben de handen ineengeslagen om ook amateur en jeugdwedstrijden makkelijk zichtbaar te maken. De beelden van de automatische camera van Usportfor worden geïntegreerd met de website en communicatie oplossingen van VoetbalAssist. meer »

EVEN VOORSTELLEN : NIEUWE JEUGDVOORZITTER

10 september 18:00  Aan het eind van vorig seizoen is Patricia Bear helaas gestopt met haar werkzaamheden als jeugdvoorzitter. Inmiddels hebben we een goede opvolger kunnen vinden. Leendert de Bruin zal haar taken overnemen en zal bij de aankomende ledenvergadering worden voorgedragen als de nieuw jeugdvoorzittermeer »

VOETBALLEN "OM HET ECHIE" - START SEIZOEN 2021-2022

4 september 7:45  Vandaag mogen we, na een hele lange tijd, dan eindelijk weer "om het echie" voetballen. Alle teams spelen of hun eerste beker- of hun eerste competitiewedstrijd. Laten we er met zijn allen voor gaan om er een mooi en leuk seizoen van te maken. meer »

KANTINE IS TIJDENS TRAININGEN GEWOON OPEN, EN DE KOFFIE STAAT KLAAR

23 augustus 18:00  Nu bijna alle teams weer van start zijn (of gaan) is tijdens de trainingen onze kantine uiteraard ook weer gewoon open. De keuken is (zoals gebruikelijk) 's avonds NIET geopend, maar de bar is open en de koffie, thee of wat dan ook staat weer voor jullie klaar. meer »

COMPETITIE INDELING + PROGRAMMA SENIOREN + MO13 t/m MO19 NU OOK BEKEND

21 augustus 9:00  Nadat de KNVB gisteren reeds de poule-indeling bekend had gemaakt, is vandaag ook de nummering en het programma voor de competities van de senioren en de MO13 t/m MO19 bekend gemaakt, waardoor nu voor alle teams zowel het bekerprogramma als het competitieprogramma bekend is.meer »