SVS Kleding - SVS

SVS Kleding

SVS Kleding

Vanaf het seizoen 2020-2021 wordt Klupp Sportswear de nieuwe kledingleverancier van SVS.

Klupp Sportswear is een Nederlands sportmerk, gevestigd in Barendrecht. Het bedrijf bestaat sinds 2008 en is eigendom van de Rotterdamse ondernemer Pim Blokland. Zij zijn o.a. leverancier van diverse grote amateurverenigingen in de regio en van het Surinaams elftal.  In samenwerking met de ontwerpafdeling van Klupp zijn er nieuwe thuis- en uitshirts ontworpen voor SVS.

SVS is altijd tevreden geweest met de kwaliteit en service van Robey/100% Voetbal. Dat was ook geen reden om de samenwerking te beëindigen. De belangrijkste redenen om voor Klupp te kiezen waren de financiële voordelen voor SVS en de mogelijkheid voor leden via een webshop kleding te bestellen. Uiteraard verwachten wij ook van Klupp een uitstekende dienstverlening.

Robey kleding mag nog 3 seizoenen gebruikt worden, tot uiterlijk 31 mei 2023. Robey kleding zal echter vanaf heden niet meer geleverd worden.

Klupp kleding kan alleen bestelt worden via de speciale SVS webshop pagina op de website van Klupp Sportswear. Klik op de afbeelding hieronder voor een rechtstreekse link naar de speciale SVS webshop.

officile_Klupp_webshop_SVS.jpg

Kleding die je vóór woensdagavond 23.59 uur besteld, kan op zaterdag worden opgehaald bij SVS in de commissiekamer. Tevens kan bij SVS kleding gepast worden. Je kunt er ook voor kiezen om de kleding thuis te ontvangen. Daarvoor zullen door Klupp verzendkosten worden berekend, met uitzondering van bestellingen boven EUR 100,00.

Indien een artikel niet naar wens is, kan je het artikel samen met het retourformulier weer afgeven op zaterdagochtend tussen 09.00 en 13.00 uur bij de commissiekamer. Wij zorgen dat het wordt teruggestuurd aan Klupp.

Zoals gezegd zal Klupp kleding niet meer via een winkel geleverd worden. SVS zal zelf de distributie in handen nemen. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers die bereid zijn om af en toe te helpen bij het uitleveren en passen van kleding. Hoe meer vrijwilligers, hoe lichter het werk. Indien je interesse hebt, kan je contact opnemen met Dick Vlasblom of via voorzitter@svsvoetbal.nl.

Het bestellen via een webshop en het leveren van kleding via de vereniging is iets nieuws voor SVS. Derhalve kunnen we de eerste weken wat knelpunten tegen komen. Indien het nodig blijkt om bovenstaande procedure aan te passen, zullen we jullie zo spoedig mogelijk informeren.

BELANGRIJK

Vergeet niet (zoals op de afbeelding hieronder te zien is bij de rode pijlen) om de kortingscode "SVSKORTING" in te vullen en op "toepassen" te klikken, en aan te geven of je kleding af wilt halen bij SVS of thuis wilt laten bezorgen. Bij bestellingen die thuis bezorgd worden (onder 100 euro) betaalt u namelijk € 6,95 bezorgkosten, terwijl er geen verzendkosten worden berekend als u kiest voor afhalen bij SVS. Vergeet ook niet om op de knop "totaal bijwerken" te klikken.

WINKELMANDJE_SVS_KORTINGSCODE__AFHALEN_SVS.jpg

Teamsponsors zijn zeer belangrijk voor een vereniging als SVS. Voor kledingsponsors hebben SVS en Klupp diverse mogelijkheden die we graag met je bespreken. Hieronder staan de diverse sponsorpakketten. Voor informatie over sponsoring kun je contact opnemen met sponsoring@svsvoetbal.nl

Voor vragen over Klupp kleding kan je contact opnemen met Dick Vlasblom of via voorzitter@svsvoetbal.nl

sponsorpakketten_2020-2021.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!