Team-nieuws MO15-2

SVS doet mee met de week van de scheidsrechter

30 september 14:00  Van 1 tot 9 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Zonder scheids, geen wedstrijd is een veel gehoorde kreet. Ook bij ons is het iedere week weer zoeken, vragen en smeken om scheidsrechters te vinden die de wedstrijden kunnen begeleiden.meer »

"Operatie Timo - De Documentaire"

30 september 9:00  "Operatie Timo - De Documentaire" is begonnen. Met op 8 oktober de 1e sportieve missie: opnamedag op SVS tijdens een speciale oefenwedstrijd tussen SVS JO17-1 en cvv Zwervers JO17-1meer »

Zichtbaarheid spelersnaam + foto op voetbal.nl app en onze eigen website

20 september 21:45  Momenteel zien wij dat toch veel leden helaas op “afgeschermd” staan en dus ook niet zichtbaar zijn op de teampagina’s. Dat is natuurlijk een beetje zonde. De zichtbaarheid dient minimaal op "beperkt" te staan voor onze website en voor de voetbal.nl app om deze zo goed mogelijk te laten functioneren! Via de instellingen in het menu van de Voetbal.nl app of voetbal.nl website kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van SVS.meer »

Vervanging Edwin Knops

19 september 16:30  Op 2 september is bekendgemaakt dat Edwin Knops zijn functie binnen het bestuur binnenkort zal neerleggen. Het doet ons genoegen jullie te kunnen informeren dat we inmiddels opvolging hebben gevonden.meer »

Statiegeld op kleine plastic flesjes, doneer aan de club!

15 september 12:30  Sinds 1 juli 2021 zit er € 0,15 statiegeld op kleine plastic flessen frisdrank en water. Dit statiegeldsysteem bevordert het hergebruik van plastic flessen en helpt zwerfafval te verminderen. Indien je het statiegeld retour wilt, kan je er altijd voor kiezen om het flesje mee te nemen en het in te leveren op een plek waar statiegeld wordt uitbetaald. Sportlocaties mogen als enige innamelocatie de statiegeld-opbrengst gebruiken ten gunste voor de clubkas.meer »

Belangenorganisatie amateurvoetbal luidt noodklok over energierekening voetbalclubs

8 september 21:15  De BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) heeft een brief aan minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) gestuurd over de zorgen die er bij amateurclubs zijn over de energierekening.meer »

SVS zoekt spelers en speelsters

6 september 21:15  Vanwege de groei van onze vereniging en de toename van het aantal jongens en meisjes teams zijn wij constant op zoek naar toppers! Kan je voetballen, keepen of wil je dit graag leren? Schrijf je dan nu in voor 2 proeftrainingen en wie weet kunnen wij jou als topper verwelkomen! meer »

Verhoging kantineprijzen per 10 september 2022

5 september 21:45  De afgelopen maanden is ook SVS geconfronteerd met hogere inkoopprijzen en aanzienlijk hogere energiekosten. Een deel van de hogere energiekosten wordt gecompenseerd door de energietoeslag op de contributie, maar dat is niet voldoende om alle prijsstijgingen te dekken. Helaas zijn wij dan ook genoodzaakt om per 10 september 2022 de kantineprijzen te verhogen. meer »

DRINGEND VERZOEK OM MEDEWERKING !

3 december 14:15  Al sinds de start van de trainingen wordt geconstateerd dat er van maandag tot en met donderdag trainingsdoeltjes achterblijven op de beide kunstgrasvelden. Dit veroorzaakt heel veel roering, frustratie, irritatie en boosheid bij tal van mensen. Is het nu echt teveel gevraagd om simpelweg op te ruimen? Nee toch zeker?meer »

OOK SVS MAAKT WERK VAN HANDEN SCHUDDEN !!

16 oktober 12:15  Elkaar de hand schudden gebeurde altijd alleen na de wedstrijd, maar het is de bedoeling dat teams op alle niveaus ook voor de wedstrijd de tegenstander een hand geven. Vanaf zaterdag 18 oktober voert ook SVS het handen schudden door bij alle wedstrijden. Dit is één van de maatregelen waarmee clubs willen zorgen voor méér plezier op en rond het voetbalveld.meer »