Assist: Onbekend

9 november 2011 18:30

Vriendschappelijke wedstrijd woensdag 9-11-11

cvv Zwervers C1 – SVS C2

SVS speelde in de eerste helft met positiespel 4-4-2. Er werd maar matig gespeeld. De spelers van de Zwervers waren kleiner in lengte maar wel veel sneller. Ook maakten ze mooiere combinaties. Doordat ze zo snel waren, vielen ze in de buitenspelval. Helaas zag de scheidsrechter dat niet zo, waardoor het 1-0 werd. De 2e goal kwam door een penalty. De scheidsrechter besloot tot een indirecte vrije trap nadat Daphne de bal (onbewust) 2x had opgepakt. De bal kwam tegen de onderarm van Hilmi waarna de scheidsrechter een strafschop gaf. De Zwervers hadden de penalty goed benut door er 2-0 van te maken.
Na de rust speelde SVS in 4-3-3-positie. Ook maakten de spelers betere passes. Maar 5 minuten na rust, scoorden de Zwervers al weer vliegensvlug, 3-0. De spelers van SVS gingen nog beter spelen. Na een kwartier scoorde Naoufal, 3-1. Dit gaf aan dat een aanvallend positiespel in combinatie met de positiebezetting zoals voorgesteld door de spelers (Naoufal, Hilmi, Kursad en Hsiung Ming) goede resultaten kan geven. Een fijne beloning voor een goed luisterende trainer. SVS zette meer druk maar raakte vaak zelf de bal kwijt daar de spelers niet balvast waren. De spelers van de Zwervers maakten hier gebruik van waardoor het 4-1 werd. Wat ik heel goed vond van de spelers van SVS was dat ze dit keer hun hoofden niet lieten zakken maar door bleven werken. In de laatste 10 minuten werd het heel spannend. Naoufal maakte een mooie sprint en scoorde zijn 2e goal van de wedstrijd, 4-2. Even later scoorde de linksbenige Noah met rechts een goal na een goede combinatie van Naoufal en Hilmi, 4-3. In de laatste seconden werd het 4-4 door een goal van Naoufal na een pas van Hilmi.