DICK VLASBLOM WERKT AAN EEN NOG BETER SVS

19 mei 10:00  Dick Vlasblom hoeft zich niet te vervelen als voorzitter van SVS. Aan ideeën en plannen is er geen gebrek op sportpark Schenkel. Lang leve het vroegpensioen, want dat stelt Dick Vlasblom in staat om voldoende tijd te steken in de voetbalvereniging die hij sinds 2019 leidt. “Er gaan best veel uren zitten in het bestuurlijke werk”, weet hij uit ervaring. “Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel voorzitters of met pensioen zijn of alleen nog parttime werken.”meer »

CONFERENCE LEAGUE FINALE BIJ SVS OP GROOT SCHERM IN DE KANTINE

11 mei 12:45  Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet heeft Feyenoord de finale bereikt van de Conference League. Ze moeten dan spelen tegen AS Roma. Deze finalewedstrijd wordt gespeeld op woensdag 25 mei as om 21:00 uur. meer »

KANTINE 1e + 2e PAASDAG GESLOTEN / 2e PAASDAG GEEN TRAININGEN

13 april 19:15  Tijdens de paasdagen (zondag 17 april en maandag 18 april), zijn er op ons complex geen wedstrijden. Het gehele complex alsmede de kantine is op deze dagen dan ook gesloten. meer »

PAASEITJES VOETBALTOERNOOI / PAASEIEREN ZOEKEN

3 maart 22:00  De paashaas laat weten dat hij en zijn kornuiten woensdagmiddag 13 april op onze velden een heleboel paas-lekkernijen zullen verstoppen. Vooraf is er ook nog een Paaseitjes toernooi voor alle leden van SVS vanuit de Mini's, JO7/JO8 en JO9/JO10. We verzamelen die dag om 16:30 uur, en het toernooi start om 16:45 uur. Na afloop van het toernooi gaan we om 17.45 uur in 2 groepen de paas lekkernijen zoeken.meer »

SVS PUPILLEN TOERNOOI - ZATERDAG 25 JUNI 2022

3 februari 23:30  Na jaren is het weer zover en gaan wij op SVS weer een Pupillentoernooi organiseren. Dit toernooi staat gepland op zaterdag 25 Juni 2022 en wij willen hiervoor graag teams van andere verenigingen uitnodigen om deel te nemen!meer »

IS HET NOU ECHT ZO MOEILIJK OM OP TE RUIMEN ?? <> DRINGEND VERZOEK OM MEDEWERKING !

1 februari 19:45  Al sinds de start van de trainingen wordt geconstateerd dat er van maandag tot en met donderdag trainingsdoeltjes achterblijven op de beide kunstgrasvelden. Dit veroorzaakt heel veel roering, frustratie, irritatie en boosheid bij tal van mensen. Is het nu echt teveel gevraagd om simpelweg op te ruimen? Nee toch zeker?meer »

CORONA UPDATE (29) : VERSOEPELING CORONA MAATREGELEN PER 26 JANUARI 2022

26 januari 20:15  Op woensdag 26 januari zijn diverse versoepelingen van kracht geworden. Voor SVS betekent dit dat vanaf heden de volgende maatregelen van toepassing zijn:meer »

BESTUURSNIEUWS : INFORMATIE AAN ALLE LEDEN