CORONA UPDATE (29) : VERSOEPELING CORONA MAATREGELEN PER 26 JANUARI 2022

26 januari 20:15  Op woensdag 26 januari zijn diverse versoepelingen van kracht geworden. Voor SVS betekent dit dat vanaf heden de volgende maatregelen van toepassing zijn:meer »

BESTUURSNIEUWS : INFORMATIE AAN ALLE LEDEN

25 januari 22:00  Vanavond zijn diverse versoepelingen van de corona maatregelen bekend gemaakt. Gelukkig zijn ouders weer welkom bij trainingen en wedstrijden. De kantine mag ook weer open, maar alleen onder strenge voorwaarden. meer »

CORONA UPDATE (28) : CORONA MAATREGELEN PER 15 JANUARI 2022 – WAT ZIJN DE GEVOLGEN VOOR SVS

14 januari 21:15  Gisteravond was er weer een persconferentie waar nieuwe maatregelen zijn aangekondigd om het aantal corona besmettingen terug te dringen en de druk op de zorg te verlichten, maar ook zijn er gelukkig voor de sport een aantal versoepelingen.meer »

POULE INDELING 3e fase JO8/JO15 en MO-teams VOORJAAR 2022

23 december 20:15  De indelingen voor de 3e fase voor JO8 t/m JO15 en alle MO-teams voor de voorjaarscompetitie 2022 van KNVB district West II zijn bekend. Hieronder vinden jullie voor alle betreffende SVS teams de indeling voor deze 3e fase van de competitie.meer »

BOUWPROJECTEN 2021

20 december 20:00  Helaas zitten we op dit moment weer in een strenge lockdown en heeft het jaar 2021 wederom in het teken van het corona virus gestaan. Tijdens bestuursvergaderingen is veel tijd besteed aan de corona maatregelen en de gevolgen voor de leden van SVS. Veel van de publicaties op onze website waren aan dit onderwerp gerelateerd. Daar is niet veel meer aan toe te voegen. meer »

SINTERKLAAS TOERNOOI 2021 (INCLUSIEF FOTOALBUM)

1 december 21:15  Ondanks de corona maatregelen, de harde wind en heftige regenbuien deden bijna 75 pupillen mee aan het jaarlijkse Sinterklaas toernooi. De Sint en zijn Pieten wilden uiteraard niet achterblijven, al was de Sint toch een beetje bang van wat regen en is niet verder gekomen dan het portaal van de kantine. De Pieten trotseerden wel het slechte weer en hebben zelfs nog meegevoetbald.meer »

CORONA UPDATE (27) : CORONA MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER – WAT ZIJN DE GEVOLGEN VOOR SVS

29 november 21:45  Wij hebben jullie 27 november geïnformeerd dat het bestuur vanavond zou overleggen over de gevolgen van de corona maatregelen per 28 november. meer »

LET OP GEWIJZIGDE TIJDEN >> WOENSDAG 1 DECEMBER 2021 SVS SINTERKLAASTOERNOOI

28 november 11:15  De Sint was vrijdag onaangenaam verrast door de nieuwe corona maatregelen. Hij heeft samen met de Pieten een beetje moeten puzzelen, maar hij heeft SVS geïnformeerd dat hij a.s. woensdag 1 december toch wel even langs kan komen tijdens het sinterklaas toernooi. meer »

CORONA UPDATE (26) : CORONA MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER 2021

27 november 10:15  Gisteravond was er weer een persconferentie waar nieuwe maatregelen zijn aangekondigd om het aantal corona besmettingen terug te dringen en de druk op de zorg te verlichten. Voor SVS hebben de nieuwe maatregelen tot gevolg dat er na 17.00 uur geen activiteiten meer kunnen plaatsvinden op ons terrein. meer »

CORONA UPDATE (25) : CORONA MAATREGELEN PER 16 NOVEMBER

16 november 3:15  Helaas stijgt het aantal positieve corona besmettingen zeer sterk en zijn er weer aangescherpte maatregelen nodig. Het bestuur begrijpt heel goed dat niet iedereen de nieuwe maatregelen met gejuich heeft ontvangen, maar gezien de snelle stijging van het aantal besmettingen is actie van de overheid wel noodzakelijk.meer »