Team-nieuws MO17-1

TRAININGEN 27 APRIL (KONINGSDAG) EN 4 MEI (DODENHERDENKING)

20 april 10:15  In verband met de viering van Koningsdag op dinsdag 27 april vervallen die avond alle trainingen. Op dinsdagavond 4 mei herdenken we alle slachtoffers die gevallen zijn in oorlogssituaties en bij vredesoperaties waar Nederland bij betrokken was. We willen om 20.00 uur alle leden de gelegenheid geven dit op gepaste wijze te herdenken. meer »

KNVB REGIO CUP - INDELINGEN JEUGD EN MEISJES BEKEND

9 april 10:45  De KNVB heeft de indelingen voor de KNVB-Regio Cup bekend gemaakt. Onderstaand een overzicht van de indelingen voor de bovenbouw, de onderbouw en meisjesteams. De indeling van de mannen volgt vrijdag 16 aprilmeer »

De kantine

8 april 17:00  Ik krijg regelmatig de vraag wanneer de kantine weer open gaat. Helaas weet niemand nog wanneer deze corona regel wordt versoepeld, maar de verwachtingen zijn positief. De kantine is inmiddels al bijna 7 maanden gesloten, maar het zal zeker niet zo lang meer duren totdat we open mogen.meer »

Corona update (18): NIEUW TRAININGSSCHEMA VANAF DINSDAG 6 APRIL 2021

31 maart 20:15  Vanaf 31 maart zal de avondklok pas om 22.00 uur ingaan, waardoor er ruimte ontstaat om langer te trainen. Derhalve is er een nieuw trainingsschema gemaakt dat op dinsdag 6 april ingaat (maandag 5 april is 2e Paasdag en wordt er niet getraind).meer »

KWALITEIT EN PASSIE IN “DE KUIP”

26 maart 14:45  Kwaliteit en passie. Daar kom ik op uit als ik terugdenk aan mijn bezoekje aan De Kuip. En nee, het gaat niet over voetbal…meer »

GEEN PUBLIEK BIJ OEFENWEDSTRIJDEN

24 maart 21:15  De persconferentie van deze week bracht niet de versoepeling die we hadden gehoopt, met uitzondering van de avondklok die vanaf 31 maart om 22.00 uur ingaat. Dit geeft wat meer mogelijkheden om langer te trainen, met name voor de senioren. We zullen zo spoedig mogelijk een nieuw trainingsschema bekend maken.meer »

Vaccinaties in Sporthal Schenkel

19 maart 12:30  Op 18 maart is de GGD begonnen met het vaccineren in Sporthal Schenkel. De eerste dag heeft men 433 mensen gevaccineerd. Dit wordt de komende periode opgeschaald naar ca 1.200 vaccinaties per dag. Er wordt 7 dagen per week, van 09.00 tot 16.30 uur gevaccineerd.meer »

Corona update (17) : Aanpassing trainingsschema per dinsdag 2 maart 2021 ivm trainen Senioren <27

26 februari 12:45  Beste trainers, spelers en ouders, Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest, en er zijn ook weer veranderingen omtrent de corona maatregelen. Gelukkig deze keer een iets positiever besluit voor SVS, want de leeftijdsgrens voor wat betreft sporten in groepsverband is opgetrokken. Iedereen tot 27 jaar mag vanaf woensdag 3 maart 2021 in groepsverband buiten sporten. Net als eerder geldt dit alleen voor trainingen en onderlinge clubwedstrijden, dus niet voor wedstrijden tegen andere verenigingen. Op dinsdag 2 maart 2021 trainen de herenselectie en JO19-1 al wel, maar dan nog in 2-tallen meer »

OEFENWEDSTRIJDEN OP ZATERDAG (EN TRAININGEN)

25 februari 15:15  Na de vorstperiode kunnen we sinds vorige week weer trainen en oefenwedstrijden spelen op zaterdag. Deze week heeft de regering besloten dat teamsporten tot 27 jaar weer is toegestaan. Helaas mogen oudere spelers nog niet trainen en/of oefenwedstrijden spelen. We begrijpen dat dat voor deze groep een teleurstelling is. Maar, laten we blij zijn met hetgeen wat wel kan.meer »

SVS CORONACUP BOVENBOUW VANDAAG VAN START

20 februari 20:15  De komende 5 weken zullen er iedere zaterdag 3 wedstrijden gespeeld worden voor de SVS CORONACUP door een aantal teams uit de bovenbouw. Deelnemende teams zijn SVS JO15-1, SVS JO15-2, SVS JO15-3, SVS JO17-3, SVS MO17-1 en SVS MO17-2.meer »