Team-nieuws

In memoriam Joop Nooitrust (1940 -2022)

23 september 13:00  Deze week bereikte ons het bericht dat Joop Nooitrust op 21 september 2022 is overleden. Vanaf het moment dat zijn kleinzoon Ricardo ging voetballen bij SVS in 2002, was hij altijd aanwezig als trouwe supporter bij de wedstrijden van de elftallen waar Ricardo in speelde. Een deel van onze huidige seniorenselectie is met Joop opgegroeid.meer »

Wishnu Badal koestert unieke sfeer SVS

21 september 16:00  Zelfs in het amateurvoetbal is 'clubtrouw' in relatie tot een eerste elftal soms ver te zoeken. Spelers hoppen van de ene naar de andere club. Het Capelse SVS vormt de uitzondering op die regel. Op sportpark Schenkel is er sprake van een 'harde kern' van voetballers die sinds de jeugd met elkaar op het veld staan. Wishnu Badal is één van hen. Wishnu Badal is al jaren niet weg te denken uit het eerste elftal van zaterdag tweedeklasser SVS. De aanvoerder is begonnen aan zijn twaalfde seizoen. meer »

Zichtbaarheid spelersnaam + foto op voetbal.nl app en onze eigen website

20 september 21:45  Momenteel zien wij dat toch veel leden helaas op “afgeschermd” staan en dus ook niet zichtbaar zijn op de teampagina’s. Dat is natuurlijk een beetje zonde. De zichtbaarheid dient minimaal op "beperkt" te staan voor onze website en voor de voetbal.nl app om deze zo goed mogelijk te laten functioneren! Via de instellingen in het menu van de Voetbal.nl app of voetbal.nl website kun je zelf je zichtbaarheid instellen voor de voetbal.nl app, maar ook voor de teampagina's op de website van SVS.meer »

Vervanging Edwin Knops

19 september 16:30  Op 2 september is bekendgemaakt dat Edwin Knops zijn functie binnen het bestuur binnenkort zal neerleggen. Het doet ons genoegen jullie te kunnen informeren dat we inmiddels opvolging hebben gevonden.meer »

Statiegeld op kleine plastic flesjes, doneer aan de club!

15 september 12:30  Sinds 1 juli 2021 zit er € 0,15 statiegeld op kleine plastic flessen frisdrank en water. Dit statiegeldsysteem bevordert het hergebruik van plastic flessen en helpt zwerfafval te verminderen. Indien je het statiegeld retour wilt, kan je er altijd voor kiezen om het flesje mee te nemen en het in te leveren op een plek waar statiegeld wordt uitbetaald. Sportlocaties mogen als enige innamelocatie de statiegeld-opbrengst gebruiken ten gunste voor de clubkas.meer »

Belangenorganisatie amateurvoetbal luidt noodklok over energierekening voetbalclubs

8 september 21:15  De BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen) heeft een brief aan minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) gestuurd over de zorgen die er bij amateurclubs zijn over de energierekening.meer »

Verhoging kantineprijzen per 10 september 2022