Team-nieuws

Team-nieuws

TRAININGSSCHEMA DECEMBER 2021 IVM TRAININGEN OVERDAG

4 december 16:00  Naar aanleiding van ons verzoek (ivm kabinetsbesluit dat er na 17:00 uur géén trainingen meer mogen plaatsvinden) hebben een aantal teams aangegeven dat zij graag gebruik willen maken van de mogelijkheid om overdag te gaan trainen.meer »

212x gelezen

CORONA UPDATE (27) : CORONA MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER – WAT ZIJN DE GEVOLGEN VOOR SVS

29 november 21:45  Wij hebben jullie 27 november geïnformeerd dat het bestuur vanavond zou overleggen over de gevolgen van de corona maatregelen per 28 november. meer »

484x gelezen

CORONA UPDATE (26) : CORONA MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER 2021

27 november 10:15  Gisteravond was er weer een persconferentie waar nieuwe maatregelen zijn aangekondigd om het aantal corona besmettingen terug te dringen en de druk op de zorg te verlichten. Voor SVS hebben de nieuwe maatregelen tot gevolg dat er na 17.00 uur geen activiteiten meer kunnen plaatsvinden op ons terrein. meer »

285x gelezen

SVS na tumultueuze wedstrijd gelijk tegen Deltasport

21 november 14:30  Na tien minuten leek er geen vuiltje aan de lucht voor SVS. De Capellenaren hadden in Vlaardingen een 2-0 voorsprong genomen en leken op weg naar een monsterscore. Al in de eerste minuut scoorde Javan Hagens op aangeven van Chris van der Graaf. Acht minuten later maakte Chris van der Graaf er zelf 2-0 van.meer »


CORONA UPDATE (25) : CORONA MAATREGELEN PER 16 NOVEMBER

16 november 3:15  Helaas stijgt het aantal positieve corona besmettingen zeer sterk en zijn er weer aangescherpte maatregelen nodig. Het bestuur begrijpt heel goed dat niet iedereen de nieuwe maatregelen met gejuich heeft ontvangen, maar gezien de snelle stijging van het aantal besmettingen is actie van de overheid wel noodzakelijk.meer »

559x gelezen

CORONA UPDATE (24) : VANAF ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021 NIEUWE CORONA MAATREGELEN

13 november 10:00  Per 13 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. meer »

486x gelezen

INDIVIDUELE WINNAAR TOERNOOI

12 november 20:00  5 oktober is het 1e begonnen met het spelen van verschillende partij vormen. Bij iedere partij kon je punten verdienen voor het klassement. meer »

164x gelezen

SVS WINT RUIM VAN BINNENMAAS

7 november 10:00  Na de ruime nederlaag tegen DCV van vorige week, was het voor SVS zaak om de wonden te likken en tegen het lastig FC Binnenmaas een goed resultaat neer te zetten. De wedstrijd begon uitstekend voor SVS, al in de achtste minuut maakte Joran van Opstal een uitstekende goal en bracht daarmee de thuisclub op 1-0. De Capellenaren hadden het eerste half uur hun zaakjes goed onder controle, maar toen begon Binnenmaas aan een offensief. meer »


CORONA UPDATE (23) : VANAF AS ZATERDAG 6 NOVEMBER 2021 NIEUWE CORONA MAATREGELEN

4 november 22:45  Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op buitensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een CoronaToegangsBewijs (CTB) vereist, maar dat geldt alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamers, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras.meer »

587x gelezen

SVS via Trainingskampen.nl naar Calella

1 november 12:30  De SVS herenselectie zal komende winter in Spanje verblijven voor een trainingskamp. De zaterdag tweedeklasser kiest voor Trainingskampen.nl en zal in Calella vertoeven in het tweede weekend van januari.meer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!