Toernooikalender

SVS organiseert géén eigen jeugdtoernooien.

Wel zijn wij als SVS, samen met vv Capelle, VVOR en Ommoord gastheer van de Dutch Soccer Youth Cup. Dit toernooi is altijd in het 1 na laatste of laatste weekend van mei. Dit is een internationaal toernooi voor teams van JO8 t/m JO16.

Dit toernooi wordt voor het 5e jubileum jaar gehouden in het westen van Nederland in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

De Dutch Soccer Youth Cup is een tweedaags internationaal voetbaltoernooi waaraan in de afgelopen jaren teams uit de volgende landen deelgenomen hebben België, Duitsland, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Finland, Tsjechië, Slovenië, China en Nederland.

Voor meer informatie over dit toernooi, zie www.dutchsocceryouthcup.com.

Reden voor het stoppen van het organiseren van eigen thuistoernooien is dat er al zoveel toernooien worden georganiseerd, en dat we allemaal vissen in dezelfde vijver. Steeds vaker werden (en worden) verenigingen geconfronteerd met afzeggingen op het laatste moment, en dat is mede de reden dat wij als vereniging ervoor gekozen hebben om in principe geen EIGEN jeugdtoernooien meer te organiseren. Daarnaast is het organiseren van een toernooi een grote aanslag op onze vrijwillgers, die het al druk genoeg hebben in deze tijd.

TOERNOOIKALENDER

Voor zover bekend, hebben wij de reeds geplande toernooien in de kalender opgenomen.

Het is voor ALLE teams verplicht om de toernooien door te geven aan het wedstrijdsecretariaat van SVS !!

Onderstaand de extra regels die speciaal gelden voor meerdaagse toernooien (dus zowel binnenlandse als buitenlandse toernooien)

- Melding aan het bestuur via het wedstrijdsecretariaat onder opgave van datum

- Als er geld wordt ingezameld loopt dit via de penningmeester van SVS. Storten op onze rekening onder vermelding van het toernooi/uitje

- Penningmeester zal de organisator op de hoogte houden van de binnenkomende betalingen

- Afrekening met derden (organisator toernooi, vervoer e.d.) door penningmeester van SVS

- SVS zorgt voor een collectieve reisverzekering

- Voor vertrek ontvangt het SVS secretariaat een opgave van aantal deelnemers, hun namen alsmede de adressen waar men speelt en overnacht

Willen jullie z.s.m. ons de data en gegevens van door jullie zelf geregelde toernooien ook doorgeven.

Wij kunnen deze dan ook opnemen in de toernooikalender, zodat iedereen deze info kan inzien.

De 10 eerstvolgende activiteiten:

Titel Datum
uittoernooi SVS JO13-1 (Dutch Autumn Cup) bij sv Ommoord in Rotterdam 23 oktober 2021 9:00 - 24 oktober 2021 16:00
DUTCH SOCCER YOUTH CUP 27 mei 2022 18:00 - 29 mei 2022 17:00
uittoernooi SVS MO17-1 bij MOC’17 in Bergen op Zoom 11 juni 2022