Info opzegging lidmaatschap of overschrijving naar andere vereniging

Opzegging Lidmaatschap

Als je nu al weet dat je na dit seizoen wilt stoppen met voetballen bij SVS, vul dan zo spoedig mogelijk het "digitale opzeggingsformulier" op onze website in. Hierdoor wordt voorkomen dat bij de inventarisatie van het aantal spelers voor het nieuwe seizoen, van onjuiste aantallen wordt uitgegaan.

Weet je het op dit moment nog niet zeker, hou dan in iedere geval in je achterhoofd, dat een opzegging uiterlijk vóór 1 juli dient te zijn ontvangen door de ledenadministratie, daarna word je geacht het lidmaatschap met één seizoen te hebben verlengd.

Klik hier voor meer informatie over het onderwerp "contributieregels" bij tussentijds opzeggen.

Opzeggen kan dus alleen via het digitale opzeggingsformulier op onze website.

Telefonische opzeggingen en/of mondelinge mededelingen aan trainers/leiders en/of andere personen, worden niet geaccepteerd.

Na ontvangst van een opzegging ontvangt men direct een bevestiging van ontvangst, en na verwerking door de ledenadministratie wordt ook nog een definitieve bevestiging van de opzegging verstuurd.

Opzeggen met terugwerkende kracht is niet mogelijk.

De ontvangstdatum van het opzegformulier is bepalend.

Wil je overschrijving naar een andere vereniging?

Dan graag ook het digitale opzeggingsformulier invullen.
Zodra je je bij een nieuwe vereniging hebt aangemeld, zal de overschrijving volledig digitaal tussen de nieuwe vereniging en SVS worden afgehandeld.

Het is dus niet (meer) nodig om een overschrijvingsformulier in te vullen.

Overschrijving wordt trouwens alleen verleend als aan alle financiële verplichtingen (betaling van contributie en boetes n.a.v. gele en/of rode kaarten) is voldaan en alle nog in het bezit zijnde wedstrijdkleding en/of sponsorkleding is ingeleverd.

Inleveren SVS tenue bij opzegging of overschrijving naar een andere vereniging

Alle jeugdleden die voor 1 september 2023 waren ingeschrven en lid waren (en dus ihkv de introductie van Patrick als nieuwe kledingleverancier een gratis tenue in bruikleen hebben ontvangen) dienen bij opzegging of overschrijving naar een andere vereniging hun wedstrijdtenue weer in te leveren. Deze tenues zijn en blijven dus eigendom van SVS.

Als het tenue heel is en gewassen, wordt het ingenomen.

De sokken mag je houden het gaat alleen om het wedstrijdshirt/keepersshirt en het voetbalbroekje.

Wordt het tenue niet ingeleverd of blijkt na inlevering het tenue beschadigd dan zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Voor een voetbalbroekje bedragen die kosten € 10,00 en voor een wedstrijdshirt/keepersshirt € 52,00.

Deze kosten zullen net als de contributie verrekend worden via NIKKI.

Niet inleveren zorgt er dus voor dat een overschrijving naar een andere vereniging wordt geblokkeerd totdat het tenue is ingeleverd en/of de vervangingskosten zijn betaald.

Bovenstaande geldt ook voor alle leden die in teams speelden die voorzien zijn/waren van sponsorkleding, zoals wedstrijdshirt, keepersshirt, voetbalbroek, trainingsshirt, trainingspakken, sweaters, polo’s, jassen, tassen, rugzakken en overige door de sponsor betaalde attributen.