Team-nieuws

DICK VLASBLOM WERKT AAN EEN NOG BETER SVS

19 mei 10:00  Dick Vlasblom hoeft zich niet te vervelen als voorzitter van SVS. Aan ideeën en plannen is er geen gebrek op sportpark Schenkel. Lang leve het vroegpensioen, want dat stelt Dick Vlasblom in staat om voldoende tijd te steken in de voetbalvereniging die hij sinds 2019 leidt. “Er gaan best veel uren zitten in het bestuurlijke werk”, weet hij uit ervaring. “Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel voorzitters of met pensioen zijn of alleen nog parttime werken.”meer »

11 JUNI SVS VRIENDENTOERNOOI

19 mei 0:15  Op zaterdag 11 juni 2022 zal de 15e editie van het SVS Vriendentoernooi worden gehouden. Na 2 jaar afwezigheid vanwege het coronavirus mag het eindelijk weer, en organisator Scott Domhof belooft er weer een fantastische happening van te makenmeer »

CONFERENCE LEAGUE FINALE BIJ SVS OP GROOT SCHERM IN DE KANTINE

11 mei 12:45  Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet heeft Feyenoord de finale bereikt van de Conference League. Ze moeten dan spelen tegen AS Roma. Deze finalewedstrijd wordt gespeeld op woensdag 25 mei as om 21:00 uur. meer »

KANTINE 1e + 2e PAASDAG GESLOTEN / 2e PAASDAG GEEN TRAININGEN

13 april 19:15  Tijdens de paasdagen (zondag 17 april en maandag 18 april), zijn er op ons complex geen wedstrijden. Het gehele complex alsmede de kantine is op deze dagen dan ook gesloten. meer »

ROY BRINKMAN LAAT SVS IN Z'N KRACHT

1 april 19:45  De samenwerking tussen SVS en trainer Roy Brinkman werpt dit seizoen zijn vruchten af. Halverwege de competitie staan de Capellenaren in de tweede klasse D in de subtop, met uitzicht op meer. “We doen waar we goed in zijn.”meer »

IS HET NOU ECHT ZO MOEILIJK OM OP TE RUIMEN ?? <> DRINGEND VERZOEK OM MEDEWERKING !

1 februari 19:45  Al sinds de start van de trainingen wordt geconstateerd dat er van maandag tot en met donderdag trainingsdoeltjes achterblijven op de beide kunstgrasvelden. Dit veroorzaakt heel veel roering, frustratie, irritatie en boosheid bij tal van mensen. Is het nu echt teveel gevraagd om simpelweg op te ruimen? Nee toch zeker?meer »

CORONA UPDATE (29) : VERSOEPELING CORONA MAATREGELEN PER 26 JANUARI 2022

26 januari 20:15  Op woensdag 26 januari zijn diverse versoepelingen van kracht geworden. Voor SVS betekent dit dat vanaf heden de volgende maatregelen van toepassing zijn:meer »

BESTUURSNIEUWS : INFORMATIE AAN ALLE LEDEN