Team nieuws JO9-3JM

Donderdag 15 december Kerstklaverjassen bij SVS

Gisteren, 28 november 20:15  Op donderdag 15 december gaan we weer kerstklaverjassen! De afgelopen 2 jaar was dit helaas niet mogelijk, maar nu gaan we er weer wat leuks van maken. Het toernooi begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. meer »

Capelse sportverenigingen in zwaar weer door stijgende prijzen: ‘Eerst corona en nu dit’

27 november 7:00  Meer dan een kwart van de amateurclubs in Nederland overweegt de faciliteiten de komende winter deels of volledig te sluiten vanwege de hoge energieprijzen, dat blijkt uit een enquête van de stichting Register van Verenigingsbestuurders (RVVB). Ook Capelse sportclubs lijden onder de hoge energiekosten. Zo gaan de energierekeningen van vv Capelle en cvv Zwervers van ongeveer 25 duizend euro naar 100 duizend euro en zag SVS zich genoodzaakt om een tijdelijke toeslag van €20 bovenop de contributie te rekenen.meer »

Kantine en keuken SVS open tijdens WK wedstrijd Nederland - Qatar

26 november 16:00  Op dinsdag 29 november om 16:00 uur als Nederland zijn 3e wedstrijd speelt tegen Qatar gaat de kantine en keuken weer open (vanaf 15:30 uur), en kan iedereen dus weer gezamenlijk de wedstrijd komen bekijken in onze kantine.meer »

Sinterklaas toernooi 2022

11 november 13:00  Lieve voetbal kinderen, Ook dit jaar slaat Sinterklaas met zijn pieten SVS niet over.meer »

SUPER SATURDAY : Zaterdag 5 november aftrap 40 jarig jubileum SVS

26 oktober 23:45  Op 1 april 2023 bestaan we 40 jaar en het gehele seizoen hebben we activiteiten ingepland om hier bij stil te staan. Aanstaande zaterdag 5 november verwachten we de nodige toeschouwers bij de wedstrijd SVS 1 - Sparta 1. Een mooie gelegenheid om wat extra's te doen.meer »

TRAININGSSTOP ZOMERMAANDEN

2 juni 9:30  WANNEER ZIJN DE LAATSTE TRAININGEN DIT SEIZOEN? WANNEER STARTEN DE TRAININGEN VAN JOUW TEAM(S) IN HET NIEUWE SEIZOEN? IS DE KANTINE (NOG) WEL OPEN? Zoals ieder jaar komt er een eind aan het seizoen, zo ook aan dit huidige seizoen 2021-2022. Dit seizoen is ook nu weer met de nodige hobbels verlopen, maar volgens mij is het ondanks een paar problemen toch een leuk seizoen geweest. meer »

DICK VLASBLOM WERKT AAN EEN NOG BETER SVS

19 mei 10:00  Dick Vlasblom hoeft zich niet te vervelen als voorzitter van SVS. Aan ideeën en plannen is er geen gebrek op sportpark Schenkel. Lang leve het vroegpensioen, want dat stelt Dick Vlasblom in staat om voldoende tijd te steken in de voetbalvereniging die hij sinds 2019 leidt. “Er gaan best veel uren zitten in het bestuurlijke werk”, weet hij uit ervaring. “Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel voorzitters of met pensioen zijn of alleen nog parttime werken.”meer »

CONFERENCE LEAGUE FINALE BIJ SVS OP GROOT SCHERM IN DE KANTINE

11 mei 12:45  Zoals waarschijnlijk iedereen wel weet heeft Feyenoord de finale bereikt van de Conference League. Ze moeten dan spelen tegen AS Roma. Deze finalewedstrijd wordt gespeeld op woensdag 25 mei as om 21:00 uur. meer »

KANTINE 1e + 2e PAASDAG GESLOTEN / 2e PAASDAG GEEN TRAININGEN

13 april 19:15  Tijdens de paasdagen (zondag 17 april en maandag 18 april), zijn er op ons complex geen wedstrijden. Het gehele complex alsmede de kantine is op deze dagen dan ook gesloten. meer »

PAASEITJES VOETBALTOERNOOI / PAASEIEREN ZOEKEN

3 maart 22:00  De paashaas laat weten dat hij en zijn kornuiten woensdagmiddag 13 april op onze velden een heleboel paas-lekkernijen zullen verstoppen. Vooraf is er ook nog een Paaseitjes toernooi voor alle leden van SVS vanuit de Mini's, JO7/JO8 en JO9/JO10. We verzamelen die dag om 16:30 uur, en het toernooi start om 16:45 uur. Na afloop van het toernooi gaan we om 17.45 uur in 2 groepen de paas lekkernijen zoeken.meer »